Фала Кенди Ухуху да се види кои се вистински домаќинки, прво станување и оп............компјутерот Остај ги сеа, се прават важни.....“сакаат се да си исчистат по дома и после ќе му се фрлат на форумов “ хахаха NOT!!!!
СП до сите што имаат за учење како Вери и Тедимече....мене за среќа ми помина колоквиумска, па сега имам заслужен одмор
Фала Мис Независна НАЈМНОГУУУ!! Огромен, гигантски, џиновски поздрав и до тебе, а се разбира и до сите други!
СП до Трендафилка , до Сеси , Лилит, Џули , Теди , Миссчето , Кенди , Марамчето , ФБИ , Душица , Бројчето, Волф4ето , Старфиш, Секси Лејди. И до сите што денес ќе се бањаат. Јухууууууууу.
Сп..до сите што се бањати и сега мирисаат на чистичко .....и си пијат кафенце пред компјутер и си кулираат на форумот
До ЕМА.СК - ШКОРПИИЧЕ едно убав потпис и сликичка и убав аватар и истата песна ја слушав отсабајле. (Зијан - Пушти коси)
Ама стварно многу добра песна.. кога и да ја слушнам преубаво ми е на душава. Сп и до тебе Трендафилче и до сите шкорпии на форумов.
Сп..до тедимече што ми дава позитивна енергија,и сакам да ја читкам само со позитивни мислења на форумов ептен си ја засакав
Поздрав до тебе Кенди ... Секој си има жута минута овој пат кај мене подолго се задржа минутава Ќе пишувам пак весели постови. Те гушкам најсилно.
СП до Георгина, Теди-мечето, Фиарлес, Гоу, ФБИ, Росоњерка, Виножитка, Карак, Скајче, Џули, БиЈу, Анастасија, Бројче, Трендафилка , Квин, Секси лејди, Мисс, Бокичка... ете денес сакам вас да ве гушнам
СП до марама,возвраќам на поздравот. женички јас се гасам,доста е за денес и за викендот,до вечер мора да ја средам семинарската,зошто утре ќе ме кољат ако не е добра интересна дружба имавме. се читаме од утре пак