Најголем и нај од срце поздрав до сите вас драги феминки, нека Новата 2023 ви биде најмагична, најрадосна, најуспешна на секое поле во животот, да бидете многу сакани и со срца полни со љубов, а најважно од сè да имате добро здравје и очите да ви се смеат од вистинска среќа во душата
До @Celltica. Жено, ти си една од ретките светли работи што ми се случија годинава. На прсти се броеја. Ти си една од нив. Да продолжиме да се дружиме и во сите наредни што доаѓаат. Те гушкам и те поздравувам.
Мојот најдобар другар во 2022 година @st-el, ти посакувам здравје и убавини во новата година, прекрасна жена си, на срцево блиска, ти благодарам од сето мое битие
Големи гушки до @Marijana93 и @Rama Најмили форумџики сте ми. Ви посакувам во новава многу среќа, парички и добро здравје на вас и на вашите блиски И од чатот сакам да ги поздравам@tel-ef @Anah @Beautiful Dreams @Herrera Многу здравје и парички. Се надевам дека оваа година ќе ви биде многу подобра од претходната. Гушки
Пред некој ден кажав дека ми е мило што си имам нови другарки на форумот, мило ми е што не зближи темата Трета смена Голем поздрав до тебе и @Marijana93 Ви посакувам Среќна Нова Година на двете, само убавини да си имате во 2023, негувајте си го здравјето, сакајте се себеси и газете храбро напред
Среќна нова година и тебе ти посакувам многу убавини да те пратат Среќна нова година и тебе ти посакувам многу убавини да те пратат
Среќна нова,Пуела.Само здравје,љубов и среќа нека ти донесе новава. Поздрав и до @tel-ef @Anah @Herrera @Marijana93 и @Rama