До @staycalm , премногу сакам да те читам во последно време. Не знам што пиеш, ама со топло чоколадо мислам дека не грешам.
Одамна никој ме нема тагнато на темава, а особено ме изненади што е член што баш и не го знам Фала ти, дефинитивно не грешиш со топло чоколадо или кафе. Поздрав назад!
@cresa-jagoda Затоа што секогаш си активна и смирена, за се. Ако на некој му е потребно нешто ти одма прва пееш. Значи те обожавам!
Ти благодарам за поздравот и за убавото мислење Навистина ми значи и навистина сум изненадена дека ви оставам впечаток, дека ме забележувате, па дури и дека ме номиниравте и дека добив и толку многу гласови Не очекував до толку обожаватели да имам Имај убав ден
@Rama Дај си време иако никогаш не поминува целосно, но сеќавај се на убавите моменти. А јас си ветив никогаш повеќе да не земам милениче.
Фала ти на поддршката Навистина ми е претешко, срам ми е што спамирам низ темата, ама морам да се олеснам бидејќи никој не ме разбира. И порано сум губела милениче и претешко ми било, ама никогаш не сум била погодена до овој степен, и не посакувам никому ваква болка....
Поздрав до сите мои фемински пријателчиња @Puellapulchra @Feminka22 @Cutiepie1 @cresa-jagoda @hermosa @KiT @Окситоцин ❤️ @Herrera