Фала на поздравот и кафето Поздрав и до тебе, дамата со најубавите кафиња и филџани. Одамна не сум влегла таму.
Среќен роденден мачеееееее @Biljarkata. Да сте живи и здрави ти детето мажот кучето мачето мајка, свекрва татко, свекор Што е убаво секаде Spoiler Конструктивна дискусија е конструктивна дискусија. Или компромис беше тоа? Се збунив
Тоа е Маче разумен компромис, или познато како космодиск...многу добар поклон за роденден, каде вака честитки со празни раце Spoiler: Космодиск хоум едишн
Јас колку шо знам она си ја сака свекрвата. Зошто и е далеку Требаше да речам може жива и здрава и далечна свекрва
Денес се осеќам многу евентуално и следат поздрави и честитки. Можеби и во неколку постови, заради нотификации. На форумов има многу, ама многу јаки жени кои ми е чест што барем вака виртуелно ги знам. Така што @Lianna Anna @Angie1432 @Ugly Duckling @DaisyDoo многу сте ми драги да знаете
Меѓу првите ликови што ги видов на форумов, а нажалост многу ретко ги начекувам, @ForeverYoung и @Frosty! фалите девојки. @Nausicaa една од најдрагите, уште пред да се зачленам ми падна во очи од што сум читала онака. И ти си ми премногу драга. @NarCis@ голем поздрав и до тебе иако сакаш да ми ја земеш жената. @fana бидна и остана култно фаносувањето, што е до мене да се воведе во речник
Без посебни објаснувања, знаете дека сте ми посебни и најнај: @Bezimenka90, @Anabelle.Amorette, @sweet-cherry, @Amellie13, @theowndemon, @Ketchup, @Scott Weiland, @GirlRose, @pdb123, @Ajronmen, @LadyLollypop, @John Snow.
Те фати форумскиот синдром значи. Симптоми: пишење честитки и поздрави. Порано со благо поздравував, сега винце ќе ве почастам. !
Ај што си паметна, ај што си убава, ај што имаш стил, aj ноктите што ти се совршени, па и убаво вино пиеш