Јас редовно читам, и кај што ќе те сретнам те срцкам да не се повторувам ме погодуваш со мислењата. Инаку, во 99% од времето куцкам на телефон и ми е мака да изнесувам долгометражни, воајер боље ми стои
Поздрав и до тебе. Не ти ја земам, пошто ако некого сакаш, пушти го да си оди. Ако се врати, Спојлер заклучи ја вратата, викни полиција и направи сцена пред комшиите @KateKane
@en5 Мило и младо девојче голем поздрав до тебе Те читав во темата Сакам да кажам (без цитирање) и се мислев да не сум го пишала ова јас пред некоја година Верувај пред неколку години бев во скроз иста ситуација, се двоумев за факултет, паузи ова она. Среќа по една година се совземав и тргнав по патот. Сега сум на чекор пред дипломирање и веќе вработена според струка. Некој не успеал ниту на 40 години да се пронајде, јас успеав уште на 20. Ти ја посакувам најмалку мојата среќа, а и многу повеќе.
Јас не се осеќам евентуално, туку некако многу специфично. Задоволството е обострано скроз! Љубов си ми за читање. Додека сум тука, @Angie1432 изненадуваш позитивно се повеќе и повеќе.
@Bitter-Sweet Кога ќе видам твоја слика, како јас да сум постирала кафиња, цвеќенца, убава атмосфера, благце, романтична душа како мене А и во уште една тема се пронајдовме и дај боже што побрзо да успееме