СП до Анастасија,Скајче,Гоу, Марама, Ливинг глам, Росоњерка и Кенди .......ете вие сте денес на Шарената листа за поздрави
Сп до сите женулчиња,дадиња,срцки што си ги читкам и мн си ги сакамм ... karina8 FBI SpoiledBaby skyAngel Ema.Sk teddybear marama blond baguf4e julie77
Јас денес не сум ве поздравила СП до Бројчето што несомнено ќе биде најубава со новата фризура СП до Тедибер, што верувам дека секогаш е тука за помош и за ислушување СП до Сеси, за вчерашната вечера СП до Џули- Еве ти наздравувам со чашка винце
ludo,мило ми е ако сум те насмеала,значи сум направила нешто добро оваа вечер сум предизвикала нечија насмевка на темава не сум влегла и поздравила никого ехехехееее не се секавам од кога.ај и ја да поздравам тогаш поздрав до лудото до оффи,до боа виста,лилит,пирамидка,мимс89,хипика,џули77,ливинг глам,даниела,раинбоу и да не пишам повеке оти сигурно ке заборавам некоја форумџика шо сакам да ја читам на форумов,така да поздрав до сите форумџикии
сп до сите кои што ме поздравиле а гледам дури сега и сп до сите кои што биле активни на форумов, повеќе ќе ве читкам утре од сабајле со кафенце
СП до сите феминки кои ми недостигаа (беља работа па многу ве има!) СП до сите кои славеа деновиве (разбирај:се прејадуваа) И на крај СП до сите девојки со стил (што би се рекло до сите) со специјална песна од чика Димитри од Париз направена за токму таа група на девојки http://www.youtube.com/watch?v=aWdr-ohVmOc