СП до @cresa-jagoda Оти си ја сакам најмногу СП до @Billy Idol & @quattro Што ме трпат со моите досадувања кога ќе заглавам некаде во модерниве технологии СП до @Касија & @Mrs. right Пред скоро време ве забележав низ форумот, ми се допаѓаат вашите ставови И плиз карајте ме, по милионити пат почнав со диети и вежбање и по милионити пат утнав работа Ве гушкам девојки
Аааа за карање си ама не си единствена и ја сум за карање и за тепање исто и @Касија или не? Ај бе да се уозбилиме више најсериозно. Сакате? Иначе позз и до тебе и до сите тагнати. ❤️
@Rama @Mrs. right Поздрав и до вас девојки За карање сум и јас, уште не сум почнала Ајде пак од утре понеделнички
@BeMyFriend @Billy Idol префрлајте ми ама не ги сакам Рамштајн. Ништо против никако не навлегов да ми се слушаат. Еве други германци што поштувам.
И јас тебе те сакам најмногу сис Поздрав до сите Освежете се Поздрав и до: @maaraa96 @IRBBB @Emotional123 @elimkd Фала ви за советите девојки, успешна мисија беше Супер испадна, па сега си правам често Ајде и вие освежете се