Ооо пријатно ме изненади. Многу малку имам постар пост-панк слушано, повеќе воскреснатава верзија деновиве, руската, пост Виктор Цои. Баш ги чув сите, деновиве ќе побарам повеќе посебно од The Chameleons и The Sound. Фала на поздравот имај и ти убава вечер!
Ова се едни од најдобрите post-punk британски бендови, веројатно. The Chameleons веројатно е најдобриот „спореден“ бенд, но, hidden gem, за упатените. Имаат два ремек дела од албуми. Фантастични музичари. (Ова погоре може да ми е омилена...) The Sound имаат трагична судбина... Sad lovers and giants, се одлични. Го слушав ова, непосредно откако постирав тука. Мило ми е што ти се допаднале. Фала!
Немам поздравено од дамна некој а ги има многу, тaман да ја размрдаме темава пред новогодишно Така да, поздрав до спортската колешка и колега @Stephen Amell и @Billy Idol, иако е рано има уште месец, ама пополека дали СЕ СПРЕМАТЕ ЗА ЕВРОПСКОТО ВО РАКОМЕТ Германија 2024 ? Баш групава ние пеколна хах, ама не им се плашиме Поздрав дадо @minne992, се најдобро да те прати среќа и тебе и децата и сопругот и целото семејство! @cresa-jagoda Од кога се вработи те немаа, ама си знаеш, едвај ти се исполни и желбата, додуша за главната не ама ќе биде, кад тад ќе дојдат и тие 5минути и оп во образование Фокусирано и професионално само Поздрав и до членовите/членките кои ми остaвиле посебно внимание и впечаток, @GirlRose, @Mrs. right, @Feminka22 @nextredstyle, @AAKG исхрана bulking, автомобилизам @Kikiccc колку и да е тешко, ќе надминеш, родителите те гледаат од горе и се со тебе! @Kumanovkaa кд пројдев празници и ову испитну сесију да се ослободимо малко од факс и тамн време ќе се опоравив и затопли, се частимо Поздрав и до цел форум, иако е рано, среќни Ви Божиќни празници кои ни следат и Нова Година!
@quattro , фала на поздравот брат по JDM и Xiami линија. За спорт секогаш спремни. И за ПЛ, и за ЛШ (без Јунајтед) и за ракомет. Среќни празници. И во новата година, да изненадиш со некое Xiaomi 14че.
@quattro и колоквиуми ама и празници проваѓав и доваѓав нови, него да се оправи време више пошто превише работе има за частење
@quattro ми треба некоја промена, а не со Интер живци искинав додека да го изгледам денешниот натпревар во ЛШ. Не се плашиме ние на никој, оти знам дека дете што навива за Интер ќе брани. Среќни празници.
@quattro фала ти. Остани си ваков каков што си, предобар, паметен и фин, а и да не забораам, не се оптеретувај со бми - то, олабави. Празници идат, опушти се и уживај, ич да не ти е гајле. Среќни нека ни се празниците на сите.
@quattro фала за поздравот. Поздрав назад и до тебе и сите означени. Среќни празници! П.С. Сеќавам се како се каравме на почетокот на твојата форумска кариера за матурата. Ех шо меморија ќе е . Кој е знајал дека ќе стигнеме да се поздравуваме и фала ногу за сите совети, најискрено!