Поздрав до @elenaklasik Не можам да ти пратам порака, а сакам да ти се заблагодарам. Пиши ми порака ако сакаш
Специјален поздрав до чатовското друштво на фемина @hermosa @Bratot @Dust @RainbowButterfly @eliesaab @barbequmaci345 @ruben-neves @Dayandnight @LittleChili @Ekvador
@Mrs. right Во последно време обожавам да те читам и многу често се согласувам со твоите мислења па сакав да те поздравам, не за џабе сме и двете овен, нормално дека ќе се согласуваме. Можи вака?
Фалааа за поздравот грл. ❤️ Спојлер Овни сме секако, најдобар и најискрен знак, кој е ко нас. Секогаш во право сме што е најбитно, главни бе. Можееее, од коа неам јадено тоа, примамливо изгледа.
Би ве частела сите @Mrs. right @Crnookata @Spicy Senorita @Adidas888 @Sandman @soldierWSneon @ThePharmacist @fbaby @FridaodaMk @TrueToMyself +Lilik ако ме чита
@st-el Раскрили се птицо моја сина, дај ми сила, дај ми сон. Ветрови и магли ме веат, ти си само осамен. Крени ме високо, ти ангеле, вон мислите, крени ме високо, ти галебе во ѕвездите. Празнина ме стега, не минува, темни сенки, нема дно. Длабоко во себе уште верувам, очајот е бесмисла. Крени ме високо, ти ангеле, вон мислите, крени ме високо, ти галебе во ѕвездите..
Поздрав до трета смена @Anyshka @SummerGirl @Darko90 @Bratot @Momchilo @st-el @Musicallinmylife @Curious cat @Lilkaa @gasimku @Hisha @Mrs. right @Pacifist
А бе ти не разбираш? Растурачи на забави се, не даваат да се дружиме, не разделија хаха. Во чет бе, е како таму не е исто. Едит:мислев си отворила нова тема.