Направив нова тема и таа отиде во историја. Ова испадна како нарушување јавен ред кога доаѓа полиција и те брка поради прегласна музика хаха. Сега сме распаднато друштво.
СП до @Adidas888 Од ова ќе те фати ли? *** СП до @Hisha @theowndemon сликава твоја ич не изглеа cursed, баш е топ. Позз и до тебе.
Поздрав до @Zoroastrian... Нека Новата година ти подари многу убави моменти исполнети со насмевки и среќа... Нека ти ги донесе вистинските личности на твојот праг
Поздрав до моето друштво од трета смена, тапа е без трета, се изгубивме. @Mrs. right @Hisha @KiT @Anyshka @Crnookata @elimkd @Lilkaa @SummerGirl @st-el @gasimku @Bratot @mece23 @Curious cat
Да штрајкуваме да ја вратат хаха. Не бе, само препукување и навредување е дозволено тука, а дружење не. На форумов му треба расправии, што не ја заклучат онаа темана жени домаќинки, каша попара е, само расправии и навредувања има.
Бунт за враќање на трета . Па тоа е интересно изгледа за сеир да се гледа, нешто што е добро, убаво не е дозволено. Стварно кога ќе видиш дека на едни им се дозволува а за други одма се реагира а и трета смена со години е таква па никој не ја затворил.