Нека си бара, нормално е тоа ама зошто се волку нападни бе? Вака ќе најдат? Е нема. Напорни и нападни никој не сака.
Ја никакви неќам. Не па досадни. Ем иам со кој да пијам кафе. А и да неам, нема на форумов дечко да барам сигурно
Никако не се научија дека не е Тиндер ова и не се научија. Одбивам да верувам дека капацитет немаат до толку ама по се изглеа дека немаат за да разберат. Идат на она, кај која упали - упали ама нели приметуваат дека простачки делува? И веќе глеаш дека не ти е во ред тоа, смени нешо, подобри се ама не, пак по старо.
Видете, мило ќе ми е ако упецаат и си ја најдат среќата, ама најискрено. Само што со ваков пристап, тешка работа тоа. Милион пати им се кажува дека глупо е, и да престанат на таков начин и ништо не капираат. Па мајку му, сите ли ти кажуваат со лоша намера и сите ли не чинат, они само се добрите? Сфати дека до тебе е и почни да прифаќаш критика.
Специјален поздрав до @sweet-cherry зошто цел ден ме трпи дур јас читам симптоми на гугл непотребно. Еве слатко нешто:
Другарките @Munchmallow20 и @Adidas888 испраќаат голем поздрав до нивната другарка @Feminka22 за добредојде назад после неделниот бан и нејзино убаво расположение со песната Удри Мујо, воедно и ние останатите и посакуваме едно топло како жештиниве надвор добредојде и да издржи што повеќе до следниот бан , да не се дешава за брзо А сега Удри Мујо