поради тоа што празници се ближат сакам вака еден јавен и голем поздрав да упатам на оние феминки кои во моментот ми текнуваат а тоа се 1.трендафилка 2.сесилија за убавата вечера 3.виножитка 4.џули77 5.вајлд чајлд 6.фби и боа виста со иста слика 7.хипица и тедибеар заедничка слика 8.гоу грл 9.марама 10.и до многу други кои ги заборавив за слики како мисс,скај ангел,бројче,багуфче,срекичка,мајгрл,офспринг и тако дајле со оваа слика http://www.youtube.com/watch?v=fDoDUC9M0Sg&NR=1 едит-се изморив
Предновогодишен Сп до : Анастасија бројчето ( најспецијална гушка за тебе ) кенди Трендафилка Боависта бона Виножитче Хипи ипи душица Џули Бију Гордана10 Спичлес гоугрл кимче Дејзи Мимс89 карак иренна анни Кате21 Оззи лукс Квинче Сенза Мацуш Среќичка Скартишуе Мистериозната тедигреј неџма Ла чика Лудача Миме87 тенкаи карина ангелчето Анатх Багуфче Славица999 Ариел Озбилна жена Анфејтфул Лолипоп23 Волфче Катакомба нелче магнолија оффспринг божица соледад хепигрл Туфче Кикето Мисснезависна Бокичка Сесилија Дафне Лилит Пирамитка Росоњерка Пуфи куфи Џоел Ливингглам Велешанка Сексилејди Блонд Фби Скајенџеч Лавли Докторката и сите останати да не ве набројувам без ни еден исклучок сте вклучени во поздравот. И неколку мушки членови кои се доказ дека не се сите машки исти : Јипман,Мистериус,Зоки-поки, Аполон.. и незаборавниот МАРЛИ. Почнете ја Новата Година со нови сили и нови желби. Секој од вас е посебен на свој убав начин. Поминете си најубаво кај и да одите. Не е ништо чудно и да седиш дома сам спиејќи, ни да си со саканиот дома на топло, плоштад, ресторан, зимување, кафич, кафана, баш таквите ситни работи и вкусови го прават секој човек свој и оригинален. Незаменлив. Кај и да сте битно е со кого сте. Уживајте и имајте цел куп искрени насмевки. Љубов,здравје и пријатели. Материјалните добра заборавете ги. искрена гушка до секој.
Специјален поздрав до: Карак,Ненушка,Багувче,Бројче,Катакомба,Озбилнажена,Марли, Гоу, Кате21, Рејнбоу Марама, Тедибеар, Боависта, Ангелче, Вајлд Чајлд, Лукс, Вики, Ким, Џули, Ирена, Ариел, Аннатх, Бона, СексиЛејди, Кенди, Шилеа, Лилит, Ози, Офспринг, Сесилија, Анастасија, Пирамитка, Блонд, Докторката и сп до админките и модераторите
Поздрави и топли прегратки до сите кои ме поздравиле! НАЈспецијален поздрав до оние кои се радуваат на кока-кола караванот низ Скопските улици
^ САКАМ ДА ЖИВЕАМ ВО СКОПЈЕ ДЕФИНИТИВНО! A СП...до сите шо ме позз срцки сте а личности кои искрено мн ги засакав овде од форумов се teddybear SexyLady Џули Скај ..... и има уште неколку си знаат тие
СП до Кенди за преубавиот избор на песна и до лакримоса која најверојатно се приготвува за новогодишен стриптиз да приреди а?
Специјален поздрав до уникатната Хајди ... You rock СП до сите што ме поздравиле...Ви праќам бакнежи!
Ве лајкнав сите што сте ме поздравиле Поздрав и од мене до вас, Би Ју, па ти се изгуби мори моме СП до mi amor. - I am here, waiting for youuu