СП до нашата прекрасна поетеса Shelea. Ми доаѓа да и направам една анализа уште сега, во Психологија ама немам време. Правам пауза малку сега, учам за тест.
Срдечен поздрав до Гоу, од милата ми Франција! Дури и Ајфеловата Кула ја обоија во црвено во твоја чест!
СП до сите оние кои приметуваат колку се затрескани по тоа што 90% од мислењата во последно време им се во Што би му кажале...баш како мене
MЕ ПОГОДИ ВО СРЦЕ СО ПОЗДРАВОТ ****************************************** ...and..... И ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО БАГУФЧЕ ТЕДИБЕР ХИПИ x.ДЕЈЗИ.х BE YOU KARINA Luv' ya, my girlZZZZ SORRY AGAIN- (што ве заборавив )
Специјален поздрав за Бројче. Видов еден твој пост и ме потсети на песната. <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rTfijN6ZBCI?fs=1&hl=en_US&rel=0&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rTfijN6ZBCI?fs=1&hl=en_US&rel=0&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
НајспеШл поздрав до Пирамитка... Уникат девојка. Драго ми е што те читам..Лезетче си ми... Фино е човек да ти прошета по размислувањата... Нови перспективи..Почитувам! Чин чин!
СП и до тебе Дафнее, убаво е човек да чита нови квалитетни мислења од нови ликови на форумот. Со задоволство ќе потрошам неколку лајкови на тебе и ич нема да ми биде криво! Добре ни дојде!!! СП до Хајди наша најоригинална!
Сите ќе ве поздравам ..без исклучоци Ви испраќам пакетче со секси дедомразовци, да ве поздравам онака баш празнично
Каринче бе, ти сакаш да ме стрефи вака од сабајле! Во ПМС сум еј! Јао лига каква пуштив, море и две! И јас сум за вториот. Дафни ќе го делиме! Биди другарка! Поздрав до тебе Каринче
..Е ај... Ама имам некое чувство во мешево дека...и овој ќе сакате да го делиме ...Брадичка... коцкасто меше.. И оп..најдоле..ПАКЕТЧЕ!!!!
Следуваат уште пакетчиња..поради недостаток Позз девојки, пронајдете си фаворит и уживајте во глетката
Каринче, мислам на оној вториот му е ладно...Го пуштиле гол по снегови... Прати го навака... Греотка е.