До сите бесни,диви,форумџики-женишта! Ептен специјален до мојата омилена невеста,Енче!А бога ми и до сирената,виножитката,лавицата,бројченцето...
СП до Шилеа. Не бев сигурна што сака да каже во нејзините последни постови, сега сфатив. И сфатив дека е за огромен аплауз. Силна. Браво.
Поздрав до сите драги жени овде кои ме спомнале, а и до оние што не ме спомнале Фала ви на поддршката.
СП упатувам до сите луѓе кои вечер ќе присуствуваат на мојата скромна журка со 20 л алкохол! Специјален поздрав и до тетката слаткарка која ја мајстореше мојата торта, исто за вечер. Јас побарав мече, а ми донесоа торта со маче Најголем поздрав до Annath
Фала Трендафилче! И јас тебе те поздравувам... и убаво да си поминеш вечерва, што има врска што тортата е со маче. Маче - мече, исто ти се фаќа, нема разлика освен во една буква И посебен голем поздрав до сите мои друшки на форумов
Така,а? Ме нема некое време и одма дружини се формирале. ЦЦЦ Ајде од мене поздрав до сите нови и стари дружини на форумов
сакам да ја поздравам ФРИИ гледам не чита по малку и сменила аватар....во тренд со фудбалското првенство
СП до Горде,Гоу,Хипи,Кате21,Ангелче,Бројче,Лижалка,Анатх,Џули77,Иренна,Виножитче,Лилит,Аинфеитфул и останатите