Си има модератори и администратори тоа да го средат ако излегло од пропорции... Нема ништо вулгарно во последниве постови..Само се смееме... Не се тинејџерките паднати од Марс. А и ако можат да пристапат на форумов можат и на гугл... Ова е детска сликовница во споредба со експлицитностите таму... No harm done. Убав ден
Дафне, убаво кажано (постот погоре) иначе ептен забегавте со дедо мразовциве, или да кажам, секси мразовциве, дедо мраз се вулгаризирал, ја го знам пооблечен иначе да не битам офф СП до сите кои имаат добиено!
Се пронаоѓам тука Ух едвај чекам да го изненадам. Не ме видел до сега во такво издание И еден НајСП до сите фемина зависнички
Огромен СП до Трендафилка СП до HeidiDiWalt Сп и за kate21, starfish, TheCandy880, teddybear, skyAngel и marama
СП до мене и до сите како мене, кои дури откако ќе влезат во WC и ќе се натопенат со вода, им текнува дека немаат шампон, а се сами дома... Кое ТЕНЏЕРЕ сум, не можам да поверувам
СП до БИЈУ и до сите математичари БиЈу, скоро цел текст го погодив...скоро! http://www.youtube.com/watch?v=WAKWEjDVS7I
Сп до Кенди ( ах тие кифлички ги сонувам цел ден па ) ,Анннни ( која што ни се изгуби за момент,но сега пак ќе си ја читам ),Пирамидката ( фала за песничката,сеа ќе ја преслушам ) Ве гушкам девојќи
Морам да ве поздравам еднаш предновогодишно! Огромни поздрави до: Ангелчето и Вајлд Чајлд Гоу Грл ( и нејзините девојки во пуш ап-от) Ози Енџел(Ози Ејнт Геј) КИМ чупе едно убо! Карак мојата трачарка Ненушка Росонерка,Боа Виста,ФБИ,Мис Индепендент(трендсетерките ) Скај Енџел,Лолипоп,Анатх,Горде,Хипица,Пирамидка,Maрама, Дејзи,Kатакомба,Кате21,Багуфче,Бројчето,Тенкаи,Блубери Теди Беар,,Мацуш,Џули,Двете Аннии,Кенди 880,Штрумфета,Трендафилка,Секси ЛејдиСпичлес,Розич,Ливинг Глам,Иренна,Бланка,ЛуксАнфејтфул Специјален Поздрав до нашите админки Билчето,Емилија и Дијана (кои незнам како излегуваат на крај со нас ) и Михајло!! И после толку пишување убедена сум дека заборавив некоја! Ви посакувам на сите прекрасни денови во Новата година што ќе ни дојде,да бидите среќни и секогаш насмеани феминки!!!И во Новата година очекувам пријатна дружба на страниците на нашата пријатна Феминкааа!! Ве гушкам силно и поминете ги преубаво деновите кои ни остануваат во 2010.Искрено Ве Сакам!!