Сп до викиччее Срцка таа најубава,битолска Сп и за анннни,милото наше кое конечно ни се врати Ајде утре и јас ке направам еден шарен предновогодишен поздрав за феминките!
Сп..до.... macysh Go-Girl viki44e Ema.Sk Phyramide karina8 RainBow blond skyAngel Trendafilka Name wolf4e julie77 Srekicka blueeparadise Miss-Independent k.i.m And Let bad memories fade away...life gives you new 365 days!
Специјален поздрав до сите модераторки и администратори се разбира. До викиче поспецијален поздрав и до незаменливата Phyramide.
Специјален предновогодишен поздрав до прекрасната HeidiDiWalt Let the Best New Year's single's female party begin
Специјален поздрав до Ла Чика, Ашлинг, Хипика, Бокичка, Фиерлес, Бројче, Пирамидка, Марама, Ким, Мимс, Гоу грл, СКај Анџел, Нејм, Хајди, Вајлд чајлд, Кенди, Среќичка, Боа Виста, Трендафилка, Дафне, Џули 77, Анастасија, Теди беар, РАинбоу, Дејзи, Ливинг глам, Багуфче, Мај грл, Мисс индепендент, Карина, Блонд, Викиче, Росоњерка, Офи, Лилит, Георгина, Лолипоп.........Не ве поздравувам без цел, колку само нешто да напишам . Секоја од вас носи посебна причина....некоја поради истите ставови, некоја поради спротивните ставови (кажани на пристоен начин без провокации), некоја поради креативноста и ширењето позитивна енергија. Не треба да ви кажувам дека сте оригинални секоја, сама по себе, добро го знаете тоа Ги имам прочитано мислењата на повеќето девојки кои ги набројав, баш ми е мило што постојат цврсти карактери ......Девојки, најубаво да си го поминете прославувањето на новата година, во убаво друштво со позитивни мисли Секоја од нас да го живее сонот, во друштво со саканите, да остане цврсто приврзана кон своите принципи и ставови. Ви посакувам многу љубов, здравје и среќа во 2011 година http://www.youtube.com/watch?v=ONyXSnL2LtA&feature=fvw
Уште еден СП од мене до Joelle & Dafnee, ми оставивте голем впечаток девојки и ви посакувам се нај нај во новата година!
Фала Ноќна Ѕвездуличке !!!! Патем имаш фантастичен аватар Имај исполнета година со материјални, емотивни и секакви прекраснотии!
Денес сакам да си ги поздравам најспецијално овие специјални феминки WILD CHILD ANNATH TENKAI FBI Lacrimosa Ем сте ми мили, ем драги!
Јас сакам да ги поздравам Пирамитка, Трендафилка, Лилитка, Офспринг и Боависта... ИмПресивни девојки, мајке ми! Еве по едно цветче за секоја
СП до сите што 2010год. ја поминаа заљубено и планираат и во 2011год. да бидат заљубени. СП до сите што оваа година ги нервираа своите родители. СП до сите што имат некој оженет симпатија. СП до сите што летото 2010 го поминаа во Охрид. СП до сите што станаа мамички во 2010год. или пак чекаат во 2011 да им се роди малечкото. СП до сите што оваа година повеќе штракаа на ФЕМИНА отколку што учеа или работеа. И за крај СП до сите ама баш сите !!!!
Денес некако сончев ден со заби претпоставувам, но убаво се осекам и сум спремна за обилен и асален шопинг Уфф да, ке се трошат пари и те како... Нејм сака да ги поздрави Дафне, Хипи, ФБИ, вајлд чајлд, трендафилче, мацуш, секси лејди, старфиш, марамето и мимс едит: феил да се направи виножито ама не замеравајте
На сите Феминки, добри,лоши, слатки, злобни,мили,фини, дрски, паметни, досадни, интерсни, позитивни и негативни,им ја честитам новата 2011. Кај и да одите, со кого и да сте, носете го со себе жарчето радост и младост во вас. Единствено така ќе имате незаборавен провод. Ве гушка и ве сака, и следната година вашата морска ѕвезда.