Ве поздравувам Феминки мои, имајте убава вечер, и утре Новогодишна вечер Ви посакувам многу здравје, среќа и љубов И со нови сили во новата година Ве сака бројче 2468
За ПИРАМИДА Најспецијално новогодишно поздравче Ви реков дека девојката е посебно, исклучително прекрасна Едвај чекам прилика да ја пиеме водката со мартини ....овојпат ДА обавезно
СП до Пирамитка за постот кој направи да ја почувствувам атмосферата. СП до Трендафилка зашто е прекрасна како секогаш. СП до Лилит, не смее една таква силна личност да биде тажна. СП до ФБИ, бикоз ај лајк хр. СП до Дафни, зашто се смеам на нејзините постови. Ајт, поздрав!
Голем поздрав до сите членови на Фемина, нејзините модераторки и администраторите. Им посакувам Среќна Нова 2011 година, и се’ што е најубавото во неа да се собере во нивните срца и животи.
Нормално, до сите Феминки, да си се дружиме и во Новата година на нашиот виртуелен женски дом, кој на моменти делува ко селска чешма. Многу ни е гајле до утре сабајле!
Еден најспецијален до милата ми Вики! Сакам слика од тебе во ,,Модни критики за феминки‘‘, да видат и другите дека си ми и најубава и најмодерна. И еден ОГРОМЕН СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ до сите што ме поздравувале и поздравуваат, имате по еден лајк, да не ве именувам сите. СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ до сите кои што не чувствуваат дека е Нова Година, освен од студот нели, не чувствуваат дека е зима, и така натаму. СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ до Офи, да ме чекаш во Велес за брзо време, ќе ти пишам. И до Россонерка, модната ни дива. Мразам да одвојувам, па ќе ве поздравам СИТЕ! Среќна ви Нова Година. http://www.youtube.com/watch?v=ONyXSnL2LtA
СП до сите мои мили форумџики. Имавме прекрасна година исполнета со убава дружба. Се надевам во наредната година ќе биде уште поубаво. Ве сакам сите насмеани, а муабетите од животот, исполнет со забава, добра кариера и образование, покрај нас секогаш семејството, љубовта и сексот, секогаш убави и модерни, безбројни кафе-муабети да ни се множат на нашата ФЕМИНА. Ве поздравувам и Ви наздравувам со мојот омилен пијалок. Ве сакам! Имајте утре најубава последна вечер од оваа година и најубав дочек на наредната.
Ете шо значи асално кога нема да се развртам по Феминава,минус волкав имам.Сум пропуштила едно ново ама квалитетно жениче. СП до Дафне, девојчице ју рок Во новава сакам да те читам,толку не праам муабет веќе
сите феминки, и ви посакувам да си поминете најубаво за нова година со личностите што ги сакате и некаде кадешто има повеќе снег, пошто овде ни С од снег нема да видиме Спојлер изгледа ни се налутил, веројатно не сме го ценеле доволно а на останатите-снегомразачите за да не ми се лутите ви испраќам по една карта за флорида и да не заборавам најСП до багуфче-најмилата модераторка
СП до Ангелчето,Росонерка,Ози(ќе ја карам си знај таа зошто )!!! И морам СП до Иренна (сето ова е заради чоколадниот ликер )
SP do site feminki od studenata i snezna Bugarija !!! (sorry za latinica) P.S Joelle da mi kupis obavezno nesto, bilo sto od Praga.
Еве еден предновогодишен специјален поздрав за моите најмили Феминки! До : ~ Tедибеар,Кенди,Аннии,Кикето,Анннни,Вајлд Чајлд,Ангелче,Росонерка,Оффспринг,Оззи Ејнџел,Хипица,Трендафилка,Шилеа,Секси лејди,Блу парадајз,Пинк фор евр,Анат,Блонд,Викичче,Багуфче,Душица,Фби,Мимс,Хајди,Волфче,Фиарлес,Лудото 19,Фемина90,Гоу грл,Анфеитфул,Лукс,Ариел,Пирамидката,Лолипоп,Ким,Лилит,Сесилија,Озбилна жена,Бројчето,Реинбоу,Џули77,Карак,Нејм,Мај грл,Георгина,Стрејнџ уоман,Најт стар,Ливинг глам,марама,Скај ејнџл,Старфиш,Уака Уака,Карина,Срекичка,Тенкаи,Сенза,Мис Индепендет,Штрумфета,Боа виста,Дејзи,Спичлес,Теди греј...не можам да се сетам на другите Вее гушкам сите најсилно и ви посакувам сегашните желби,во 2011 година да станат ваши најголеми успеси! Имајте исполнета година и секако,останете на форумот срцки