СП до Георгина најкреативна преубави постови пишува и до росонерка која е најмодерна(не се навредувајте другите и вие сте модерни),коритсаки и блонд(мамичките) eве ве почестувам со едно шампањско ама ова е за сите ама баш сите на фемина мислам дека нема да достига ова па уште неколку додавам cheers шампањац отворитеее откачимооо се доо дасккеее!
Сакам специјално да ги поздравам и овие феминки кои ми се драги, ги почитувам како форумски ликови и сакам да ги читам а не знам како само (ах јас смотаница стара) заборавив да ги спомнам во новогодишниот пост Иренна Дејзи Ливинг Глам Тања6 Викиче Ви посакувам многу радости и моменти вредни за паметење во новата 2011!
Ретко поздравувам јас Ама дефинитивно СПЕЦИЈАЛЕН ПРЕДНОВОГОДИШЕН ПОЗДРАВ, до сите оние што не се замараат ДЕКА Е НОВА ГОДИНА, па што да носам, па кај да славам, и тинтере-минтере Фејспалм
специјален поздрав до сите феминки,да си поминете најубаво на дочекот на новата година каде и да се наогате,каде и да славите било домче,ресторант,кафик плоштад итн бидете супер расположени,не дозволувајте ништо да ви го помати расположението,туку имајте го најубавиот дочек што сте го имале до сега. јас нема да ве дружам до божик сигурно пошто нема да сум дома се вракам после божик така да уште сега ви посакувам срекна нова година,срекен божик и се се најсрекно ве сакам сите,поздравче
Јас сакам да испратам еден голем поздрав до сите. Ве гушкам милички. Воедно и среќна нова! И да си ги поздравам my favourites , Бројченце , Теди беар , Ангелче ,Wild.Child и до Вик(И)че (уф, од кога не сум те поздравила )
Од дамна немам никој поздравено. Сега во мојот поздрав ќе ја поздравам 2010 година која набрзо ќе си замине. Воедно ги поздравувам сите со кои ја поминав годинава, а тука се разбира и Фемина е. Беше добра година, но можеше и подобра да е. Ве гушкам сите.
Срцки мои, сите неизмерно ве сакам, сакам повторно да си се дружиме и цела 2011 година, вие ми го правите секој ден поубав. ВЕ сите и ви праќам еден куп СП до Анатх, ТедиМече, rossonerka, Кенди, Оффи, Хипи, Секси, Трендафилка, Блонд, Багуфче, ФБИ, Хајди, Волф4е, Душица, Мацуш, Гоу-Грл, Лолипоп, Сесилија, Бројче, Карак, Џули, Виножитка, ГеорГина, БоаВиста, Марама, Старфиш, Карина, Мисс, Дејзи, Штрумфета, ЕмаСК, Горде, Мимс, Виолинистка, Велешанка, Пирамидка, Лилит,Ненушка и сите останати...
СП до сите феминки, да се журкате сите и да си пројдете најубаво, па насмеани и весели со распеани срца и позитивни мисли да ја дочекаме 2011
СП до: Трендафилка, Офи, Пирамитка, Џули, Бројче, Лилит, Хипица, Вајлд Чајлд, Сесилија,Тедимече, Гоу, Реинбоу, Старфиш, Росоњерка, Карина, Ким, Ангелче, Тања6, Среќичка, Блонд, Скај, Мимс, Мисс, Ози, Вери, Лоли, Багуфче, Хајди, Бланка, Кенди, Дејзи, Марама, Спичлес, Сексилејди, Викче, Георгина, Анатх, Карак, Кате21, Ирена, Гордана10, Кике, Тенкаи, Душица, Бокичка, Кукличка, Лакримоса, Фиарлес, БиЈу, FBI, Лудо, Ла чика, Шилеа, Лукс, Квин, ЛивингГлам, Чирибирибела, Сенза, Скар, Ливли, joelle, Волфче, Виолинистка, Анастасија, Мајгрл, Нелче, Дафне, elygj,Виолетблу, Кортисаки и сите останати феминки, да си поминете најубаво на дочекот на новата година каде и да се наоѓате
СП со најубави новогодишни желби им упатувам на ТЕДИМЕЧЕ - гушкало едно убаво, да си насмеана и весела и пред се неизмерно сакана! СРЕЌИЧКА - името да ти е секојдневие и во наредната 2011!!! девојки!
Сп..до сите феминки а најмногу до .... macysh Go-Girl viki44e Ema.Sk Phyramide karina8 blond skyAngel Trendafilka Name wolf4e julie77 Srekicka blueeparadise Miss-Independent k.i.m Отворете го линкчето и ке видете што ви посакувам http://www.kd-pavza.si/datoteke/200412231201341.swf And Let bad memories fade away...life gives you new 365 days! Happy New Year!!!
Најголем специјален поздрав до сите феминки без исклучок. Ве поздравувавм сите до една па дури и оние банираните! Сакам да ви посакам се најубаво во Новата Година, да ви се слушат многу работи на кои ќе се радувате, поуспешна и повозбудлива од претходната да ви биде оваа 2011! Здравје, пари, љубов, 5ки, 10ки, и многу пакетчињааааааа! Ве бакнувам сите!
Неможам да набројувам имиња ќе заборавам многу сигурно, затоа поздрав најспецијален до сите феминки и ви посакувам убава вечер, сеедно дали ја сакате или не ја сакате нова година, сеедно дали ќе сте дома и ќе славите или ќе гледате филмови, во дискотека, во кафана, во кафуле, на плоштад, во викендичка, во Маврово, во Охрид, низ убавава Македонија ... забавувајте се, пијте умерено, љубете се, наполнете ги мешињата и пратете порака или јавете им се на сите кои не се покрај вас а им посакувате успешна 2011та. Јас во моментов ви ја праќам таа порака... A сите желби некој ваков нека ви ги исполни
Специјален поздрав до сите Феминчиња! Како и да си ја славите новата година,дали тоа било во кафе бар Кревет - ди џеј Јастук ФТ Јорган ,дали на некое друго место најубаво да си поминете! А потоа новата година да ви биде исполнета со радост и среќа ! Ве сака Латина !
Специјален поздрав до СПАРКС ... Девојката е супер и сакав да и се заблагодарам многу! Заради неа извадив петка хемија и сега е повторно овде да ми дава супер совети за проблемот што си го имам.
Девојки ви посакувам на сите многу среќа и само радости во новата година. Да има што е можно помалку постови со нервоза, туку само позитивни и насмеани Да има толку позитивни постови што ќе ја затвориме темата Испукајте се Ве поздравувам сите до една, бидејќи секоја една го прави форумот побогат, поразличен и поинтересен за читање. Ви праќам многу гушки и целувки Ви посакувам на сите прекрасен помин вечерва
Ситно, ситно до Нова Година...една по една почанвме да се одјавуваме, па не има уште неколку еден СП до Bright, jarec6, LadyStyle, Noemi, RainBow, rossonerka, Sephora, Sparks, unique.lady