Сп до сите мои драги Феминки Ако почнам да ве набројувам ќе заспијам на тестатура Нека ни е среќна Новата година, да се броиме уште повеќе затоа што колку сме повеќе- повеќе искуства, повеќе размена на информации, повеќе смеења, повеќе рамења за плачења- повеќе се во животот. Ќе ви посакам оваа година да биде многу подобра од претходната, да ги остварите сите ваши зацртани желби и цели.Посакувам уште многу години пријатна дружба .И уште многу трудници и бебенца на форумов.
blond,skyAngel,Trendafilka,Name,wolf4e,julie77,k.i.m,wild.child,phyramide,thecandy,koritsaki,Daisy,Srekicka annath,baguf4e,vikki4e на секоја тема ве читам и затоа еден голем поздрав за вас
Специјален поздрав до сите среќни феминки. Бидете уште посреќни - сите до една го заслужувате тоа! Women power
Нај СП до идните мамчки UniqueLady, Blond, Koritsaki кои во годинава што дојде ке си добијат прекрасни бебенца и ке им биде една од најубавите години во животот. Ги поздравувам и сите женчина и машки членови на форумов, и само за убави работи да пишуваме тука, и да си се дружиме.
Сп...до macysh Многу си ја сакам баш ми е посебна и позз до unique.lady,а секако и сите останати кои вечер планираат убаво пак да си поминат и да го допијат она што останало од синоќашната прослава
ГОЛЕМ ПОЗДРАВ И ОД МЕНЕ ЗА СИТЕ ФЕМИНКИ! We will open the book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called "Opportunity" and its first chapter is New Year's Day. Ајде да наздравиме, за во Новава Година сите посaкувани цели од нотесот, да ги заокружиме како остварени! А потоа да си поставиме нови и уште по големи идеали!!! ********************************************************************************** И до сите оние кои сношти (случајно или намерно) Новата Година ја дочекаа приклучени на фемина Јас си го оставив компјутеров вклучен, и во брзање излегов, се додека мајка ми пред легнување не го приметила и исклучила ********************************************************************************** Anyway, back 2 the Topic Сите тмурни фациња, нека се насмеат, сите осамени нека ја добијат љубовта која ја заслужуваат, сите заљубени уште повеќе нека се сакаат во иднина, болните да оздрават, здравите да му се заблагодарат на Бога за тоа.... Не копнејте за работите кои ги немате, бидете среќни за работите кои ги имате! Ве сака Вашата:
Специјален поздрав до сите ненаспани и изгубени во просторот ( како што сум јас ) или бараат некое добро филмче по телевизииве да изгледаат уживајќи со кифлички,печење и руска салата.. ( два дена само тоа јадам )
СП до Боа Виста, Викиче, Росонерка, Оффспринг, Сесилија, ТедиБеар, Скај, Пирамида, Хајди, Анат и многу други!
Вака сега СП до сите кои беа малце пивнати на новогидшната ноќ .. СП2 до Оффспринг,Џули,Кенди,Росониерка,Скај,ТедиБеар,ВајлдЧајд.. Личности кои до сега ми имаат оставено најмногу впечаток ! П.С има и др ама не ми текнуваат во моментов.
СП до бестрашната фиарлес,до искрената сесилија,до добронамерната росонерка,до оригиналната пирамид,до мамичките јуник,кортисаки,и блонд,до поетесата џули,до најмодерната боа виста,до црвенкапа-гоу,до гитаристката мала-вајлд чајлд,до девојката која секогаш ме смее-лилит,до девојката која се изгуби-вери,до нашата детективка-фби,до гушкалото наше-тедибеар,до девојката која се објаснува со слики хајди,и до најомилената-трендафилка која не ме остава рамнодушна после нејзините постови за сите вас
СП до Хајди , Кенди , Старфиш , ТЕди , Волф4е , Латинна ,Гоу , Пирамитката , Лилит. И до сите знаат да рапуваат
Специјален поздрав до ЦЕЛА ФЕМИНА и до СИТЕ! Свеж, нов, шарен, разновиден...баш како во спотот. И воедно за сите кои повторно почнуваат да вежбаат, ајмо сите неколку push - ups во ритам (иако типот за нешто друго пее, ама нмвз, што би рекла Оффи) http://www.youtube.com/watch?v=uikiBuLfUDg
Оffspring,Wild.Child ,Viki44e,Angelche ,Lilit, baguf4e, Lux, Annath, Rainbow,Unfiatiful18,Tenkai доброволните модераторки сакав да ве поздравам многу и си заслуживте да добијате награда а воедно ги поздравувам блонд,пирамида,анастасија85 и многу многу други од нашиот прекрасен форум ФЕМИНА
СП до Ким која секогаш знае како да ме расположи!(Малдитос) СП до Ози! Сп до Јуник Лејди! И НајСП до сите што се болнички!