Сп до сите феминки со топли колачиња и до сите оние кои не можат да им одолеат на топлите колачиња (сега звучам ко некоја фб група )
СП до БИЛКАТА... Оти ми е многу брза, многу ефикасна и многу ни е посветена и ни помага на форумчево... Без неа Фемина не би била женска фина И морам еден гоооолем СП да упатам до моето мафијашко друштво (ете ме завлекоја по мафијашките води, а јас така мирно, кротоко девојчуле си бев ), МАЈ СПЕШЛ ЛЕЈДИС ЏУЛИИИИ и ПИРАМИДАААА!!!
Нај СП до сите што страствено навиваа за нашиот Тони Зен и покрај тоа што знаеа дека шансите да победи се доста минимални.Иако јасна ни е ситуацијата секогаш постои трошка надеш дека овојпат ќе биде поинаку. Респект генерале со тебе сме !!
СП до сите што уживаат во овие бадникарски минутки со песната http://www.youtube.com/watch?v=tnZ1Cqx3CE0 Нек пукну душмане!
Сп до сите оние кои сметаат дека треба фемина да има радио и од таму да се читаат сите овие толку срдечни и топли поздрави! Јооооу!Јеа,јеа! И до сите оние шо ќе го отечат со Тони и со песната на бадње вече!
Специјален поздрав до оние што поздравуваат по 100 форумџики наеднаш само за да си набилдаат рејтинг, бидејќи по другите теми неможат. Едит, изгледа списокот им е направен во ноут пад и им стои на десктоп. Копи пасте во секој поздрав. Аман веќе
СП до сите што ме заборавиле на кратко овие три, четири дена СП до моите мафиозки Пирамитка и Бокичка...И до сите бикици,шкорпии,водолијки и јарци.
Поздрав до сите феминки, кои уште сега се настрвени за Бадниковата трпеза, и едвај чекаат да каснат од лепчето, па и од сармичките, рибчето, гравчето..... Не знам за вас, ама јас едвај чекам да им влезам на сармите !!! И еден посебен поздрав до Офи и Гоу. Онака празничен.
А јас СП до сите Коледари, кои сепак излегоа надвор, и сега ќе си се гостат со костени, ореви, бонбони, парички.
бидејќи не сум се прибрала од пред празнициве да ви честитам првин новогодишни и божиќни празници сп до вики4е,горде, блонд, ненушка, ози, докторката, хипица, трендафилка, ангелче, оффи , јуле, кате21, багуфче, ким, марама, анни, скај анџел, пирамитка, тедибеар, виножитка, и сите останати без лутење молам ви праќам едно срце од мене