Ве поздравувам сите: големи и мали, плави и црни.... деца од целиот свет СП мои најмили Фемина форумџики. Денот ми го исполнувате Се чувствувам побогата...
СП денеска упатувам посебно до Анатче и Иреннче, бидејќи несебично ми се понудија да ми помогнат во молерисувањето. Другарчињата во неволја се познаваат...
СП до сите вас девојки, девојчиња и жени! Последниве денови си читкам по форумов од време на време, а немав баш многу време за да одговарам со постови Бидете сите среќни, задоволни, насмеани и исполнети! П.С. Чудо како форумов влегува под кожа Кога седнувам да се релаксирам прво што ми текнува да зирнам тука што се случува, да прочитам нечија мисла, да се израдувам за нечиј успех или прочитам нечие искуство! Голем поздрав до сите Феминки - Фем Фаталки
СП до Гоу,Хипица,Бона,Лукс,Ангелче,Кате21,Ариел,Бројче,Лижалка,Рејнбоу,Карак,Трендафилка,Вајлд Чајлд,Вајлд Ејнџел,до администратори,модератори,треба и тие да се поздрават,оти да не беа тие,немаше ни муабет да правиме,до сите стари-нови членови
Сп.и до тебе Горде и до горенаведените, сите Исто и до Виножитка и Нина И моите девојки да не ги заборавам: анушка, вики, аннни, карак.