И јас би ги поздравила двете, зошто секогаш ги мешам, многу ми се слични. Скајче-кајче поздрав и до тебе.
Специјален и најдискриминирачки поздрав до СИТЕ кои втеа втеа тоа ЛЕБОТ и им се падна паичката, како на мене !!! Христос се роди! http://www.youtube.com/watch?v=mBpIaR_mClw
Вистина се роди. Ние на Васиица ќе втиме. Те поздравувам Пирамитке, ако ти ме издискриминира (има ваков збор? ). Специјален поздрав и до Спаркс. Морам уште еднаш да го изгледам Црниот Лебед.
Постои, ваљда. Не ме терај пак да одам во правопис и да ја тормозам Трендафилка, ќе ме прати кај Бојка пак да ја прелистам цела граматика на Конески и да полагам Поздрав до Тебе Ливинг
СП до сите православни христијани Христос се роди ! Нека ви е среќна и бериќетна годинава, живи, здрави, весели
СП до сите кои денеска го слават Рождеството Христово. Бог нека ви даде среќа, радост и љубов во изобилие, нека ве штити од секакво зло. Честит Божиќ на сите Православни Христијани. ХРИСТОС СЕ РОДИ!
Специјален поздрав до Ливинг Глам (онака ми дојде.....ја немам до сега поздравувано) и пoздрав до Би Ју и Мисс Индепендент (зашто бе ве мешам некако )