сп до сите кочанчанки, сакам да ви кажам дека ви завидувам затоа што ги имате најубавите и НАЈефтините штикли на свет, аххххххх
С. поздрав до la-chicka и благодарност што ги постираше прекрасните аватарчиња,така да имам ново убаво аватарче
СП до Мисс и до дечко и СП и до Карина и Лакримоса, слатко се изнасмеав на темата за челото Ајде да лепиме пари!
СП до ЛИЛИТ ептен ме потсетува на дечко ми. Да се разбереме ме потсетува на него бидејќи и тој е таков шеговит како и она.
Specijalen najspecijalen pozdrav do tebe sto najmnogu mi znacis vo zivotov moj mizeren.a ne si svesen za toa.
Еден НајСП до Ариел и како и се друго и форумов си има некои тапа периоди што ќе поминат, ама не не оставај
Специјален поздрав до Тедибер, ја имаме силата да научиме ........... http://www.youtube.com/watch?v=_BRv9wGf5pk
хахахаха со до Фби и сп до Мистериус. ја имаме силата Фби ама јас некако ја немам ... ако го положам колоквиумов ....2 испити ке ми останат онаа математикана и биологијана душата ми ја вадат не можам да ги разберам никако ама ајде надежта последна умира