Е ајде де и ја све викам дај му дај му ....и на крај не дај му Мило ми е бар некој да расположам срце
zdravo na site i srekni i veseli praznici !! sega samo sto se zacleniv vo forumov... i mnooooogu mi se dopadna citatot za silniot maz pozdravce , posakajte mi da si najdam interesna tema za blabootenje [mod-kirilica:kg64q0gg][/mod-kirilica:kg64q0gg]
Па да после прича Мала је дала,није то шала http://www.youtube.com/watch?v=3CaLEDUuJSs Хаха луда си скроз Најголем СП до тебе лепото
Поздрав до оној кој ми во последно време ми брише многу мислења барем чекајте да видам кој ми ги има лајкнато па после бришете ги
СП до трета смена. Конечно после долго време начекав и јас трета смена на форумов. Инаку заспивам секогаш пред 12 СП и до бебулето кое цел ден спиеше и сега се размрда и не ја остава мама да спие
СП до Ла чика и БоаВиста, без нив темата аватари нема да биде тоа што е............што убави си симнав
СП до оние специјални феминки кои уживам да ги читам кога и да го забележам нивното име на форумов (а со некои од нив и да си направам муабет надвор од форумските граници) Си знаете кои сте, ве поздравувам и ви испраќам на! До небото и назад, како што ни велеа кога бевме дечиња Прекрасни женски примероци сте, да си знаете!
Специјален поздрав до Ким. Неколку пати ми текнало на тебе кога ќе земам билтен од Спортлајф, зашто на овој новогодишниов има слика слична на твојот аватар.