СП до сите, а најСП денес до Лукс и Горданче. Нема љутиш други, сите ако ве набројувам има да заборавам некој, а сите исто сте ми, сите ве сакам
Сп за неколку девојки од форумов што ми се многу позитивни и со задоволство ги читам нивните постови секогаш кога имам време Хипица,Бона,Гоу,Гордана10,Кате21,Ангелче,Лилит,Карак,Анатх...и многу други и сите нови па и стари што сум ги заборавила нека ми простат,редовно сум на фемина но обично навечер ми останува време порелаксирано да си читнувам по темите...
сп до сите мои мили форумџики кате, бројче, црвенкапа, хипи, лижалка, вајлд-малото, горде, виножитка, ариел, лилит, ирена, анфеифул, ангелче, анни (за двете), карак, нина, анат да не заборавив некоја?? ДА- но не знам која и до сите останати стари/нови форумџики
сп до сите мој најдраги форумџики нека не ми се лутат што ме нема ама ете почнав да работам па ве читам и се разбира тука сум максимално кога можам до ситееееееееееееееееее
Им го возвраќам поздравот на сите, ама баш сите што ме поздравија, но и на оние што не ме поздравиле! Ве гушкам и бакнувам сите, драги мои форумџики!
од црвенкапа до бона-бомбона за Ана и Катенце (ви испраќам сонце да ве стопли) & бакнежи и прегратки до сите ВАС што читате
Поздрав до сите форумџики,за искуствата и советите што ги споделувате.Стварно сте закон.Мореее ова форумов жива зараза да ти бил..
сп и до тебе вики44е да знаеш дека ми фалат разговорите со тебе се надевам ке се начекаме да си потрачариме
Сп катушке Сп..вики и карак Сп анушке и гоу И за сите други, знаете дека ве гушкам ! Добро не баш сите, ама си знаете кои.