СП до Кенди. Убаво си ја замислила собиранката ама нема пијалок на сликата (или барем јас не видов). Така да јас не идам на таква без пиење. И СП до сите девојки кои сакаат некој типак со стомачни... Аххх колку сум само заљубена во еден таков.
Поздрав ФЕМИНКИ.... Јас не ве дружев деновиве, но гледам дише форумов, сите сте на број =) Синоќа не сакаше да ми ја отвори феминава, сите сајтови други без проблем ги отворав, ама овој нејќеше Незнам до мојов PC е проблемот или кај сите беше така? Бтв...Најголем поздрав до нај-другарка ми која вчера ја испратив во Прага Мавтав по авионот и плачев,од среќа, тага, незнам што точно ми ја поттикна таа фонтана во очите... Среќна сум што сега е во `мојот град од соништата` во кој сум вљубена! И отиде токму во истиот Хотел во кој бевме заедно пред 4 години.... Воедно поздрав и до вас со една специјална песна која ме телепортира таму. Архангел на плеер, слушалките во уши и по цели денови така ја дишев и впивав Прага... РАДОСТ!!!!! Архангел http://www.youtube.com/watch?v=EDtV1arSVO0 Не ми е важно дали е стварно... И не е важно колку ќе трае. Ве сака H.D.W
^Мене ми беше хит Превез есента 2009та. Ја пуштав на мобилниот, слушалките на уши и шетав сама најчесто приквечер кај 6 часот. Чувство - неопишиво! Поздрав до сите кои ќе идат на концертот и едвај чекаат да се случи! Јас сум сеуште под импресии и не ми се верува Викам да падне една собиранка на концертот
А? Чив концерт? Архангел?????? Јас сум ЗА веднаш! Во први борбени редови... Те молам кажи дата за да си го растеретам денот. Не памтам настап кој сум им го пропуштила....и незнам како информацијава сега ја дознавам... *Ако се организира собиранка на концертот, да организираме ВИП карти со пиење неограничено (за луди жени) *или ја сум тотално надвор од контекст За друг концерт збориш Офи?
^ Еве чив http://www.facebook.com/event.php?eid=138020079591790 Специјален поздрав до сите спанки. Мене времево ме убива одам да се изнаспијам онака попладневно неколку саати Најспецијален до Марама и ФБИ, и до Офспиринг, Ангелче, Вика4е, Багуфче, Анастасија, Трендафилка, Сесија, Пирамидката, Шилеа, Страфиш, Ла Чика, Лилит, Гирл 1985, Боа Виста, Скај Енџел јеее ова е прв пат да набројам по ник, малку по малку почнав да ве учам и разликувам Овие погоре ми оставија најголем впечаток овие 3 месеци отприлика
Како мор за друг да зборам, јас уште сум под импресии неможам да се изнарадувам! Нејќам ВИП, сакам да се убијам таму!
Поздрав до Старфиш (бев убедена дека е едно друго девојче кое го знам, ама после сликата во модни критики сфатив дека не е )
сп за сите сингл, не се секирајте за нишо, и не им верувајте на оние кои ви даваат лажна надеж е така!!! а клошарите нека идат у пм
СП до Викс, феминката со најубав глас. Потоа СП до малите слатки, најслатки на свет близначиња Мила и Шарлин.
СП до gimme an S...gimme an E, gimme an S, gimme an I!!!! СЕСИ!!! И до водолијчево мило Дејзи. Е така! Како може екс мажоретка да одлепи. Ајт уште еднаш „омилената“ на Сесилија http://www.youtube.com/watch?v=_UYAwFRiFi0
Еден СП до Bokicka И до Гоу. И до Пирамидката исто така. А ќе ги бутнам тука и Скајче, Дејзи, Мисс И Расонерка.