СП до Карак,СексиЛејди,Тедибеар,Кате21,Ким,Лукс,Докторката,Катакомба Редактирам:Ама ми тргнало со поздравиве,само поздравувам некого
Јас сакам да ги поздравам сите евентуални жени кои се чувствуваат баш онака, евентуално што би се рекло Цмоки цмооок
Упс ја згрешив темата, оставив мислење кое беше наменето за друга тема, па да редактирам, а воедно и да поздавам СП до Офи, Пирамитка, Лоли, Бланка, Гордана, Тања6, Мисс, ФБИ, Росоњерка, Квин,Мимс, Анатх, Бројче, Скар, Лудо, Ози,Бокичка, Џули, Трендафилка и Дафне
Еден огромно специјален поздрав до Ким . Баш ми е криво што не се видовме вчера. Како не се свртив? Инаку за „она“ ништо не напрајв.
Поздрав до сите феминки кои вчера правеа журка на четот И поздрав до сите феминки кои планираат достојно да го искористат овој убав зимски ден.
сп до тебе секси лејди, ја сношти рано легнав (и требаше одмор), па зато не вратив а еден најголен сп до блонд некако у последно време мн ми е мила и мн размислувам за она шо ме подучи пред некој ден БЛОНД мила те сакам
Сте правеле журка од затворен тип и тоВа без мене?? Е, ајде нека е,ама ако била Падме или некој од нејзините стројни ергени, па пЉус некој дрти муабет да паднал е значи стварно срам вас било
СП до Горде, Бројче, Бона СП до оние кои немаат ФБ и не се нервираат зошто дечкото им се налутил оти некој им пишал на ФБ
Сп до вечерното друштво. ВалјдЧајлд, или ако повеќе ти одговара ЧајлдВајлд и Мистери или урочениот. Сп и до женските кои правеа журка на четот вчера.