Сп до сите оние што вечерта ќе ја поминат: * со саканиот домче или во кревет! * со друштво во кафана, дискотека, кафич итн. * со најблиските дома! * со останатите Феминки на форумот! Сите да си поминете убаво!
СП до росонерка,ти возвраќам за поздравот, по незнам кој пат поздрав за сесилија,трендафилка,и пирамидка сега ги додавам карина,мисс независна и скај ангел овие ги читав до сега и нај впечаток ми оставија едит: никако несмеам да ја заборавам лепотицата џули,гушки за тебе
Фала Анастасија, и јас те поздравувам тебе Ја поздравувам и Росонерка која во поздравот ме нарече Сесија Роси, да не спремаш некои испити па сесии ти се вртат во глава?
СП до мојата мила Џули.......ја сакам,Позз до сесилија и до мисче.....ете до тие сега!!!! и позз до сите кои спремат испит..... (ах глупава статистика )
До сите што нема да излегуваат вечер (ако има уопште такви) пошто мислам дека сум единствена што ќе седи дома
^^Поздрав и до тебе Кели, не си единствена, баш мислам дека поголемиот дел од популацијава веќе се изнаживеаа, па и не им не ништо посебно датава, освен гужви по нашиве ни клубови и дискотеки
Поздрав и од мене И јас не одам нигде,ќе си гледам вечер Black Swan (конечно) и после тоа ќе се дружам на четот со феминките.
Поздрав и од мене, дома сум вечерва и јас, не излегувам. Цел ден бев по надвор, се изморив од одење натаму наваму. Сега ќе гледам Кога лисјата паѓаат, а потоа пак на Фемина со вас.
СП до сите феминки аналитичарки, посебно до искрените. Спојлер Во оваа прилика сакам да се полижам за и мене некој да ми направи анализа. СП 2 до сите феминки чии дечковци се болни и апстинираат за да не се разболат и тие. СП 3 до сите феминки кои вечерва ќе го втат, втат втат мазничето со паиче.
Е како не ви е срам “величествен празник’’ како Стара Нова година да не славите? А?А? Јас ќе ги поздравам сите тие што нема да седат дома, што ќе излезат да се журкаат и да си ја цедат снагата со алкохол! И поздрав до оние кои ќе се журкаат на четот, тука на Фемина. Кај и да сте, среќни да сте!
моментално скренатата кике, со нејзините лудничави идеи упатува специјален поздрав до сите умни феминки...
Ретко поздравувам , ама вечерва имам инспирација СП до : Gordana10, Ariel, Annnni , sesilija, blond, baguf4e, Dushica-sk, FBI, koritsaki, OrdinaryGirl, OzzyAngel, rossonerka, Srekicka