Jас сакам да ја поздравам Ливинг Глам. Морам да признаам дека е едно нежно и мило суштество кое ми прирасна на срце.
Сакам да си ги поздравам моите моментални ,,колешки,, кои се многу болнички и не можат да застанат на нозе, а во монитор колку толку можат да блеат :geek: Ве гушкам девојки Па ајде да оздравиме побрзо
Ако не пречи, се приклучувам кон поздравот на Сеси, Ливинг ми остави навистина убав впечаток Ги поздравувам и Сеси и Пирамитка - некако двете ми одите заедно, многу ме потсетувате една на друга Едит- побрзо оздрави Бројче
СП до Сесилија - префинета и на изглед (ова од замисла) и во карактер (ова од впечаток). СП до преубавата ФБИ - кога ја видов сликата бев СП до Дејзи, Спаркс, Спецификоне, Ози, Среќичка и другите кои ќе се придружат
СП најпрво до КИМ!!! (фубар) СП до вчерашното лудо друштво на чет!! Правиме реприза денес?? СП до брат му на Вајлд!!
СП до овие изгледа: вики FBI k.i.m LivingGlam Lux MariahTuck OzzyAngel Sparks specificone Srekicka viki44e x.Daisy.x
СП до FBI, (гледам си ми резервирала место во категоријата најфини ) Спојлер возвраќам на поздравот... Исто СП до Росонерка, Miss-Independent, TheCandy880, SexyLady, Phyramide, starfish... (Дел од омилените феминки... Да не биде многу голем поздравот нареден СП останатиот дел )
До Лукс, бидејќи ми го избриша мислењето во Психологија Само се шалев малку во темата, ама нема врска, колку поглупави мислења ми стојат, а некои ми ги бришете за џабе . Поздрав и до Ким која уште ја држи отклучена темата комад место да ја спои со веќе постоечката, а ми ги избриша мислењата и од таму. Се на се, денес многу мислења ми снема