до вајд чајлд со едно практично усб до сесилија која се луте за избришаните мислења,ваква ја замислив кога ја прочитав до трендафилка од која ми недостигаат новите нејзини мислења до анннни која ја замислувам како многу заљубена, еве да се почасти малку до џули која ја замислувам ваква до оззи ангел за најубавиот потпис кој го има сега за сега овие ми текнаа,другите ќе ги поздравам другпат,сега ми се спие
СП и до тебе ЛА Чика, имај најубав ден (би те ставила и во категорија девојки верни на модни трендови )
Специјален поздрав до клубот на идните мамички, за кој се надевам дека наскоро ќе се збогати со уште многу нови членови! Специјален поздрав до тајфата која обожавам да ја читам тука (ај сега ќе пробам со набројување... ама ако заборавам некого... ): Трендафилче, Пирамитка, Сесилија, Хајди, Росонерка, Боависта, Ариел, Џули, Кате21, Ангелче, ЛивингГлам, Офспринг, Вајлд, Гоу, Лилит, Вери, Нелче, Лолипоп23, Анфејтфул18.... многу ве има бе! Ама ако, сакам да ве читам И да не заборавам, поздрав и до машките членови на Фемина: алекнови, зоки-поки, мистери, јипман - кои докажаа дека има и машки чија цел не е да ќарат девојки, туку едноставно да си разменуваат мислења и да се дружат!
Анастасија твојот поздрав не ме остави рамнодушна и не може да помине само со еден лајк. Благодарам многу, потписот нема нникогаш да го сменам ни од тука ни од душата! А за него е заслужна една феминка која многу си ја сакам - ВЕРИ -
Фала ла-чика за поздравчето позз back и за тебе а и до росонерка,мисс-инепендент,секси лејди,прирамидчето,старфиш,џули,Ема.Ск.,штрумфета и мн мн други, фала што се ДРУЖИМЕ на форумчево,Фала што ме ТРПИТЕ (знам дека сум тешкичка) на моменти....но САКАМ СО ВАША помош да се поправам и да не ве лутам,нервирам или сл.. Затоа ФАЛА и еден куп и и мн мн килограми ЉУБОВ
СП и до тебе Ана. Имај убав ден. СП до Анастасија (го погоди USB-то ). И исто еден СП до Вики, ама од брат ми, возвраќа на поздравот.
А сум заборавила погоре да ги поздравам сите феминки (кои "добиле") на кои им е на гости тетката со црвеното ферари и сега мораат да ја гостат со влошки и други салтанати
Поздрав девојки!!! Немам многу време за форумот и ми е посебно жал, ама се надевам наскоро ќе надополнам