Сакам да упатам еден поздрав до девојките кои ги забележав т.е ги запамтив *блонд *старфиш *анастасија *душица *ла-чика *ким *ани-то *штрумфета *куин *офф спринг *оззи ангел *2 4 6 8 10 позз девојки
До сите што беа на четот и до моментално присутните: Gordana10 la-chicka - која што само ѕирка. LivingGlam Mistery RainBow specificone teddybear Wild.Child
НајСП до ФБИ - секое искуство учи, а твоето те направило здрава и силна личност. СП до Сесилија и Трендафилка - се чувствува недостиг кога не сте на форумов. СП до Гоу Грл - забележувам дека секогаш се смешкам кога те читам.
Поздрав и до тебе Ливинг, малку си на форумов, но доволно долго за да навлезеш во моето срце. Морам да признаам дека си ми ептен мила и мислам дека би можела за се да зборувам со тебе, абе што би рекле Охриѓани ДУШЕ си ептен И јас сакам да ја поздравам ФБИ и да и кажам дека сега освен најблиските не има и нас, за се што мисли дека би можеле да и бидеме од корист. ФБИ, еве јас се нудам, ако нешто те мачи можеш слободно да ми пишеш лп , ако ништо друго барем да си олесниш на душата . Јас не се ни сомневав дека си борец, овде таков впечаток ми имаш оставено и продолжи и понатаму така девојко за се што сака да те уништи за двете
НАЈспецијален и најголем поздрав со огромно гушкање (ова гушкањево е најголемо зашто е за двајца ) до Ана!!! Знам дека ќе биде супермамичка, одамна претпоставував ама не бев сигурна за информацијата и сакам некогаш кога бебушот ќе биде спремен за прошетки да пиеме кафенце сите тројца
Сп до милата ни Анат - идната мамичка Честитки Ана, со лесно нека ти е И баш ме радува што ќе станеме тетки