Голем поздрав до идната мамичка Анат а воедно и до бебушот. Честитки да биде живо и здраво и убаво и згодно на мама или тато.
СП до Анатх и до нејзиното малечко бебе Се сеќавам кога се вери и ни пиша тука на форумот колку мн се радувавме, а сега уште повеќе Честитки
Ооо, па јас се последна дознавам, еее па. Annath, поздравче до тебе и да си родиш здраво и убаво бебенце. И сите ќе се радуваме тука за него. Честитки мила и се најдобро понатаму.
НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ И ОД МЕНЕ ДО ИДНАТА МАМИЧКА АНАТ! ja делиме сета радост на светот со тебе и твоето меше!!!! ************************************************************************************ И ГОООЛЕМ ПОЗДРАВ ДО ОФИ И ВАЈЛД!!! (знаат зошто) You're definitely my cup of tea Let's ROCK!
СП до ЏУЛИ и БОКИЧКА! Си знаете зошто СЕСИЛИЈА! и ти си знаеш зошто ЛИВИНГ ГЛАМ! Лепото охридска, и ти си знаеш зошто и патем за главчето Џули ме научи - прво витамин Ц па потоа кафенце ФБИ! затоа што ме трогна со еден пост неверојатно многу! Борец и пол! DAFNEE претпоставувам дека и ти си знаеш зошто токму тебе И секако до ANNATH и ти си знаеш зошто, веќе пишав Ве девојки нежни и кревки како роза а сепак силни како Хогар Страшниот! Ете така. Јас моментално мрдам на ова па кој сака, бујрум, нека ми се придружи http://www.youtube.com/watch?v=A1fqvE4ULvc
Поздрав Пирамитке, убавино умна и посебна Спојлер Главчево се смири малку, ама ќе се напијам и витамин сега.
Денес сакам да ја посдравам Мисс со една песна..... http://www.youtube.com/watch?v=k6M5C-oKw9k&ob=av2el
СП до Хипицааааааааааааааааа луда е малата, одлепила начисто едвај чекам да те изгушкам блесава една......
Специјален поздрав до сите што ме сакаат специјално.и тие што ме сакаат фемински...и тие што ме сакаат Си(е)ксуаЛно...тие што ме сакаат платонски ( уф...) ... Тие што ме сакаат а не сакаат да ме сакаат...Тие што би сакале да ме сакаат...Тие што сакајќи ме ме сакаат уште повеќе..Тие што ги сакам и кога не ги сакам..До тие што не ни сакам да ги сакам...До тие што ме сакаат виртуелно... И до тие што ме сакаат со поздрави! Пирамитке моја прекрасна...пронајди се некаде сестро изгубена да не те барам кај Опра...биче музике, трубаче и рафали дуњо дуњице... Се Џули, Сесилија, ЕфБиАј, Ким,Анат....и доста се! Другите...во некоја наредна прилика! Останете со нашата програма Ве сакам....онака фемински.