СП најголем до ненушка си четкаме пак час исто така поздрав и до лижалка, хипица ,ани ,ангелче, вики4е и до сите форумџики
СП до сите форумџики воедно пријателки,до дечкото,до фамилијата,до друштвото ... е така ве сакам сите!!
... мајка ми, без неа немаше да станам човек! Денеска ги поздравувам сите, но најспецијално Анатче, Иренна, Феминка, Џули, Гоу (со новиот аватар, супер е , менување сега не ), Виножитце, > Бројче, Лижавка и Хипи ми се во една група ВајолетБлу, и не знам кај се изгубија Девојка23, Секси и Спичлес, ама ги позз .. И Лилитка и Шилеа и толку. И Рената77 бидејќи има сменето бои на коса исто колку и јас ... И баба и дедо и мојата најдобра другарка и другарот што во понеделник заминува за САД, и мачето на комшијава бидна работава, заќутувам
фала Трендафилка и да конечно најдов некој таков приближно убав аватар како првиот и јас сакам баба и дедо да си ги поздравам, прееска бев на кратко да ги видам срцки ми се двајцата, дури рекоа за на одмор да не се секирам тука биле они ќе ми помогнеле
Спецјален поздрав до сите тие што со уживање им ги читам постовите Лилит,Хипи,Ангелче,Трендафилка,Гоу,Рејнбоу,Аннннни,Анат и до сите други форумџики!Ве гушкамм
еве и јас да поздравам некој: ангелче,и ани,и вајл чајл....ги гушкам.....поздрав посебен до докторка-ан,и секси бич,ми недостигате ве гушкам,поздрав до зверка,некако денска ми е отсутна ми фали нејзиното присуство(си ја чуствувам за блиска пријателка)и позз до остнатите форумџики кои си ги читкам,трендафилка,бројче,лижалка,лилит,хипица,анатх(ми стана матичен стоматолог )и сите др останати ве гушкам и кога ве нема празен ми е форумот без вас....