Сп до Нина24 Ја гледам онлајн, а и недостига овдека, оамна ја нема да напише нешто, ми фалат нејзините паметни постови
...Anni, Viki, Macysh, Katka, Gorde, Karak, marama, Nenuska. Edit: + До сите присутни во моментов, Пирамитка, Џули, Офи, ла чика, блонд, Дафне..неса...и сите.
СП до моите зајачиња ... Ајде бе, кога ќе почнете да скокате, кога ќе си излезете од дувлото да ве видам ???А ?
СП до мене!! така е, денес сум некако нарцисоидно расположена Ве поздравувам сите феминки , али СП иде до мене не ми замеравајте, таков ми е денот, и не сум хај, иако така заликувам
СП до мојата омилена neytiri бројчето , офчето катето мило ....сесилија мила џулито ...т.е за сите што не им заблагодарив вчера за честитките и за топлото добредојде повторно на форумов.....а кои не ги имав поздравено
Енца, јас сум Офчето? Ако се однесува за мене, ти благодарам, не очекував поздрав баш од тебе И да ти кажам во оваа прилика, ми се допаѓа твојата `лигавост`, иако во принцип мразам `лигави` луѓе, ама ти посебно и со стил го правиш тоа, па кога те читам благо се насмевнувам Едит, ова не го сфаќај како навреда, напротив, ми се издвојуваш од толпата такви луѓе
поздрав до Дафне до сега не сум ја поздравувала, ама многу добар пост напишала девојката во темата за машки во Скопје
Поздрав до Гоу која ја оставив без зборови, како и неколку други луѓе Те бакнувам драга моја. Се гушкаме кога ќе ми поминат испитите