Блонд Поздрав и до тебе, ама мене праен ме боли. Бидејќи ми го отвараше. И Блондичке моето прекарче е најкратко за твое некое зајченце. И денес сакам Џули да си ја поздравам. Онака од душа.
...до СИТЕ бе!! Ако сте ме заборавиле,ме нема тука некој ден и на да рече некој да ме поздрави, а јас сум запоставено ....ццццц ....too pathetic?? Да ја поздравувате денеска не мора, Георгина пак ве сака, а не носи диадора. Нема да очајува,да плаче и моли од маса се удри сабајле,и тоа доста ја боли. Сама ќе си се поздрави, можеби и Офи,Лилит,Тренди и Сеси, и покрај напрченото луто муце, ќе почне кифли да меси. Ако ја нејќете,ве нејќе и она вас, и за инат не пие вода со мраз, ама ја користи приликава да ве поздрави сите редум, со песничкава без врска пред да вечера оти еве го дојде седум Ајт сеа,имајте убава вечер
СП до тебе Георгинче..не сме те заборавиле...кај се заборава таква сува лепота СП до моите секси мафиозки
И јас ќе си ја поздравам Џули што да правам кога си ја сакам тоооооооооолку многу.... Те сака твојата галешка еве од мене за тебе нешто што мислам дека ќе ти се допадне:
... до сите вистински обожаватели и љубители на квалитетен хип хоп и рнб, оние кои се опседнати со звукот на Kanye West, Pharrell, NERD, Jay-Z, Lupe Fiasco, Kid Cudi, Lil Wayne, Method Man, Redman, Ne-Yo, Fabolous... Во името на 2PAC, Notorious BIG и покојна Aaliyah - амин.
Штотуку прочитав еден пост од Џули и ако не го поправи тоа мислење ќе ја поздравам со ќотек. Така да си знае. Како бе не ти се живее?
Сп до Оффи со песната ме канат на свадба од Куку Леле!!! Ај лелееееееееее...чоколатцето од уста ми падна бре! Од утре диета!
Тука некаде освен оној Ne - Yo и Lil Wayne се друго ми е повеќе од ок. Big L, Gang Starr R.I.P. исто. Поздрав и до тебе Трендафилке