СП до Гоу,Кате21,БоаВиста,Тедибеар,Ангелче,Џули,Офспринг,Марама,Пирамитка,Ким,Вајлд Чајлд иииии сп до администраторите и модераторите
СП до сите на кои денов им е тапа, на кои им се плаче и на кои очајно им треба прегратка и искрен разговор.
СП денес до Катакомба, Горде, Тедимече, Вајлд.Ч, Виножитка и поздрав до Хепи грл, која ми откри важна тајна И поздрав до Ла Чика со ова
Еден секси поздрав до Пирамидка, Трендафилка, Џули, Марама и Ким. Љубам да ве читам, да сте ми живи и здрави!
СП до Трендафилка,фала на поздравот,се пронајдов во екипата кои слушаат квалитетен хип хоп и рнб. СП до посестринството и нивната помала братучеда со желби за побрзо растење (мада не го разбирам концептот на побрзото растење каков е,со тегнење на телото or what? ) Ве сакам бре жени,денот ми го правите комплетен.Искрено!
Еве и јас одамна не сум поздравила никоја од вас. Најпрво да се заблагодарам за поздравите упатени до мене Би сакала да ги поздравам Фирамида , Дафни, Ливинг , Офи, Старфиш, Карина, Баге, Бокичка, Џули, Мимс, Фиарлес. Имам уште многу, ама не сакам да ме обвинат за поздрав наменет за собирање лајкови. Имајте убава вечер, јас ве напуштам. До следното читање, срдечен подзрав, Сесилија Зајчевска
Сеси еве јас за да не ти стискам лајк ќе ти возвратам на поздравот те молам ти стисни ми да не треба да го отварам документот каде што ми е набројан пола форум во notepad (што би рекла Офи) патем позз и до неа, исто и до Лилит
СП и до членовите кои немаат пишано на Фемина од одамна,а и можеби само не читкаат повремено:Брејвхарт,Катја Евремова,Емче-Кремче,Озбилнажена,Марли,Бона и сп до Енца која се појави сега и пак е тука
Специјален поздрав до БЛУ и нејзината желба Можда еден ден ќе биде, што му знаеш ? И еден огромен поздрав до сите оние кои денеска убаво си поминаа . ЕДИТ : Ме претрка Секси, Најголем поздрав до тебе и што и да одлучиш со среќа и памет, и немој да губиш надеж (иако не знам која ти е точната цел ) се разбираме нели
Сакам сите да ве поздравам Абе ми се нажали душичката да ве читам редовно, само се искрадував на моменти додека бев во Штип Нај СП ќе упатам до жените што обожавам да ги читам, тие што шират позитивна енергија и без кои форумот не би бил ист СП и за сите што имаат јазик со трајна депилација, ама сепак се трудат никого да не повредат и потценат