За тебе беше ми паѓаш во очи со секој пост, и неможев да те испуштам....иначе да, баш таква сум....некласична лигла не ми е карактеристика лична тоа, повеќе увежбана и можеби некоја замена за фацијалната експресија која ми фали при ваквиот тип комуникација, па место со гримаси кои би кажале се јас се лигавам повеќе од тоа што е типично за мене.... во секој случај на место ти е забелешката и нема да те гушнам затоа што мразиш
... до XStrongerX... има нешто нетипично во тебе, се одвојуваш од толпата клонови и секогаш си ми интересна за читање. Пишувај ни почесто.
Оф, до срцките твои Да не почнувам пак, Лилитка ептен ќе се зацрвени И еден НајСП до Теди, да знае дека чекам известување за развојот на настаните
СП до сите активни Феминки а најголем поздрав до мојата пријателка Дона(која што за жал ,не е членка на форумов, но е активен читател на сајтот Фемина)
СП до девојките кои вчера ми дадоа подршка,исто сакам да напоменам да не ми се налутат што не вратив на сите ЛП,но бев прокупирана со темата СДК но добро е што знам дека не сум сама позз до џули,тедибиар,квин,енца 69,мисс,аннни,секси лејди,пинк4евер,анастасија,сесилија,и други на кои не сум му ги запомнила корисничките имиња ве прегрнувам:
СП до мојата Марама, вчера кога купував марама и велев на другарка ми “ајде да видиме овде дали ја има другарка ми од фемина“ потоа СП до БуЈу и чекам постер да ми прати од Али Риза
Поздрав до сите девојки кои се во "оние" денови, заедно сме посилни. СП до сите што треба да се шишаат и фарбаат, а не знаат што сакаат. И еден најСП до Сесилија и Пирамитката,