Аххх Хипи те поздравувам специјално и прими мое сочувство. Навистина е штета да не си в Охрид денес. Ама не се секирај, крстот пак в раце им го фрлиле на Варошанине Спојлер дан' си Варошанка?
Поздрав до сите кои несвесно се опседнати со фемина и ја сонуваат ...да девојки и јас ноќеска ја сонував и тоа сонував дека Скај Ејнџел била едно девојче што го знам и ми кажала дека одамна ме чита и знае која сум, а јас не сум успеала до сега да откријам
Ме изнасмеа ма Гоу, да не пукнеш Јас едно време киснев тука, и почнав да сонувам. Деновиве почнав пак, и ноќеска сонував нешто поврзано со сајтов, ама не се сеќавам што точно
НЕ СУМ и сум крајно изреволтирана со ова Варошаниве, ама то е, шо ќе прајш. И знам дека в раце им го фрли крстот, видов на телевизија. Да даде Господ другата година место крстот, друго да им фрли, по секако му виси бесполезно. * Прости ми Господе, намерно не беше, во афект го кажав.
Сп до мене,јас,Лилит,****,*******!Зошто Лилит изеде две мекици со павлака и сиренце за ручек и до утре сабајле си вети дека нема да јаде,затоа единствен оброк ќе ти биде тоа Лилит една,а бога ми и сп до мене зошто направив 100 стомачни и истрчав 3 километри пеш и уште 3 на орбитрек,сп до мене што вчера живеев на варени лебарки (помиите на мајка ми со овес) и туна. Реков сакам коцки до лето,во име на тоа,ете ти го на! И сп до сите неканети гости у мојов живот,арно вели групата на фб,јас никогаш не ја наведнувам глава,освен кога им се воодушевувам на моите чевли! Сп поздрав до сите разиграни феминки деновиве.Нешто многу сте раздвижени и пролетни!
СП до будалчево над мене и да не се глупира да се става на диета, затоа што е преубава таква каква што е!
Специјален поздрав до сите мои паметни девојки на форумов. Одамна никого не сум поздравила, па ја користам оваа прилика. Ме мрзи да ве именувам зошто сигурно ќе пропуштам некој ненамерно.
Сп до сите што имаат потреба од прегратка,сакаат да се гушкаат,им фали некој што убаво ги гушка.... Вечерва вашата Кенди е расположена за гушкање....има некој за