До сите женишта на форумот. Иииии, до сите кои слават денеска име, или имаат прослава во својот дом И ај некоја нека ме поздрави мене, ама у стил, позз до детективското бројче, бројче шпиунка.... нешто така Ахх, си знам јас зошто Само вие поздравете ме
Пирамитке и Дафне ве поздравувам зашто ме потсетивте на скриената перверзија во песните на Студени Нозе. Поздрав до детективското Бројче (не е изнуден, сакам да ја поздравам ). Поздрав до Варошаните на форумов, најјаки сте... Спојлер NOT
Бројче, пак нешто надушка м?М? Еве еден меден специјален поздрав до тебе, ШПИУНКЕ ! П.С те земам во тим ако си добар детектив
СП Бројче, шпиун бројче (ова би требало да биде Бонд стил) по колегијална линија од ФБИ Едит: ги заборавив Ливинг, Пирамитка и Сеси
„Ружна женска имам, по живциве ми чачка, постара од мене со нокти како мачка! На глава ми се качи дека сум на мама син, дека многу учам и со сите јас сум фин! Ме научи да пушам ме научи да пијам, Сите ми се смеат, џабе што се кријам! Не ја сакам веќе јас сум мамин син! Јас морааам да учам и да бидам фин!!! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕј да имаш таква женска јунак да си мора!!! ееееј навечер и насабајле се е ноќна мора!!!!„ ЕПА КАКО ДА ВИ КАЖАМ ДЕКА НЕМА ПОДОБРА ГРУПА ВО МАКЕДОНИИЧЕВО НАШЕ !!!! Текст па ритам па гласче па џускање па тоа СВЕ!!!! ОЛ ОУВР Д ПЛЕЈС!!! СП до Сури и компанија...
Знаеш кој стих ми е ВРВОТ ???.........На тебе налетувам, кога не сум бањат...или со испиени 100 џин тоници !!! Е ова е стихиште бре !!! Јас не сум генерацијата која излегувала во Мусандра, ама од мали години ги слушав само дечкиве + Ена Веко и Ластовица хаха
Кај што ја спомна ФБИ Ена Веко, си го поздравувам келнерот http://www.youtube.com/watch?v=vdwkjOnaGpA Скроз ме слуде еден чуден тип!
НајСП до сите љубителки на пишаниот збор, што ќе си ја обноват(во мојов случај скромната)домашна библиотека со по некое книгиче од саемот во Матица
СП до овие три момиња денес: Ливинг Глам - моме, благодарам на убавите желби. (Анат, Хипи и ти ми давате надеж дека охриѓаните сепак се фин народ)... А имав трауми од некои hock: , ама впечатокот се поправа Лилит - моме, ако најдеш лек за овој пост-празничен сајко-бич муд, слободно кажи ми и до Теди - ретко фино моме, многу имам мерак да мавнеме некој мрсен, сочен сендвич заедно... А после ќе си офкаме... Редактирам: Си ја заборавив КИМ во охриѓанките, а секогаш ми фаќа врски за платичка... Respect
ЕЕее Трендафилке и јас имам голем мерак за тоа Сп до тебе те гушкам силно Еве ке те почастам тука па здравје ке ја реализираме идејата - нема да ни се слоши ... сендвич,боза и десерт бирај
СП до сите феминки! Баш сите ве гушкаам силно,најсилноо! Еве почастете се со пудингот,мајка ми сега го направи
Јас па денеска ќе си ги поздравам: Хајди... ...биче ускоро,сега е само затишје пред бура Лудото еми оти е лудо и Хипи колку само позитива има во тоа чупе Доста е,ќе ме разнежните