Поздрав до Мацуш (само да знаеш каква сум цела чоколадирана од овој ти твој мајкин пудинг, како прасенце сум), до Секси и до Георгина. Ве поздравува Хипи која 4 дена не е излезена од станов и која ми се чини не е имуна веќе на скопскиов воздух. Утре има да се треси некој: или јас или булеваров.
Сп до Секси лејди и маченце85 (секси ме насмеа а маченце за постот во 50 причини) И сп и огромна гушка и до Хипица зашто ни се вратила а јас не сум ја поздравила( срамота за мене) и бројката (без нервози мила моја) ... Осмех на лице и мешај куковима . Ве гушкам сите Едит Хипи ме претрка
Вакви песни никогаш повеќе нема да се создадат, опколени сме со еден куп ПЕјАЧИ WANNA BE....немаат енергија песните повеќе
Ај да му напраам копи паст на списокот што ми стои на десктоп (за лајкчиња се разбира ) та да тааа дааам: СП до: Офи, Трендафилка, Сесилија, Лилит, Росоњерка, Боа Виста, Ла Чика, Би Ју, Бројче, Душица, Лудото, Ким, Георгина, Дафне, Гоу, Пирамитка,Старфиш Квин, Џули, Бокичка, Марама Теди Греј, Теди Мече, Ливинг Глам, Блонд, Реинбоу, ФБИ и тако даље до утре сабајле Фала и кај вас, пријатно
Toj стих не е од `Ружна женска` туку од `ПРОБЛЕМ` и погоди за што пее у песната А не е за женска XD (замисли) Aj подрав и од мене за сите носталгичарки: http://www.youtube.com/watch?v=cRKi-T05LoU
Море, еден ден ме нема и лом ми правите по темиве Ајде пиш таму во музика на Вајлд досадувајте и Се шалам, само малку сте ја претерувале Поздрав до сите вас, украдов малку време да видам што се случува
Поздрав со песна што ја слушнав вечерва најмалку 5 пати . Поздрав до нашето Цвете и секако до сите други феминки Ве гушкам многу сите ЕДИТ : А бе забораив песната да ја ставам http://www.youtube.com/watch?v=gHDbuxwX1TA Ај си легнувам јас , не ми е баш окејјј
Значи гледам дека дошло до забуна, мислев општо од сите стихови на песните на Студени нозе, а не дека беше конкретно од Ружна женска (да знам друг пат да напоменувам хаха) Поздрав до сите ранобудни феминки Фала Мимс на поздравот
СП до сите оние кои ме нервираа неделава (иако не беа многу на број). http://www.youtube.com/watch?v=pc0mxOXbWIU&ob=av2el Фак јуу, у у уууууу!!!
Сп до сите кои си ги сакаат мајките и кои од се срце сакаат само да ги гледаат здрави и насмеани... И позз до SpoiledBaby секогаш е покрај мене и знае да ме расположи во друштво со нашето најслатко кафе испено заедно
Така вие само поздравувајте си според хороскопски знаци, епа еве и јас да си ги поздравам моите РИБИ! Специјален поздрав до сите згодни, убави, паметни, мили девојки кои не само во хороскоп што се риби, туку и навистина се риби ипол До најголемите сонувачи, идеалисти и вечно заљубени рипки
За Гоу, Бројче, Душица, Багувче Денес доста ве читав, ќефски СП за ракчево над мене, ептен е ко мене, да не речам исто Спојлер Без лајкови молам
Еми СП и до сите Овнички, твродглави, инаетчивки, импулсивни, гласни, упорни, верни, мајкиТерези (што би рекла јас). СП до оние кои можат да се пофалат дека гордо носат рогови, а кои не се добиени од дечко со пилечи мозок. Ете така мои Овници. Ве поздравува Хипи, Овничка со тапија!