Аууу Хипи браво за песничево!!!! Хит ми беше пред неколку месеци кога раскинав со бившиот! Баш ми е филм пак да му се изнарадувам! (на песничево) ********************************************************************************** И ПОЗДРАВ ДО ВАЈЛД, мојата астролошка близначка и сите на форумов
Фала мор Хипи Само шо отворив во темава сега да те поздравам тебе, ти си ме поздравила Јас по друго те поздравувам ама ај и плус по Охрицка линија
СП за сите курвичиња тука, и јас сум, со црвен кармин, црвени штиклички и големи ци**и Спојлер Кој менталитет владее кај нас еј
поздрав до тебе голема бубачко Кате Спојлер дека рече без лајкови морав да пишам а ова за курвиве, абе сакам јас црвено, ама освен кармин немам црвени штикли ...ај ќе купам, ама ни цицки немам
Jaс кревам два прста Jaс сум соединение од два тотално спротивни знака Но честопати подзнакот ми преовладува И најчесто поблиските знаат да ми кажат: Од кај па ти вага? Ти си шкорпија од глава до пета ********************************************************************************* Oфи моментално фенирам коса, идам на солариум, го враќам песот дома фаќам такси и идам у ГТЦ по карти и пудра и право кај дечко ми на работа бидејќи сум веќе таму Ете и јас јавно си ја кажав вечерашнава агенда Ако сака некој да ме сретне да му олеснам
За да ти биде шит требало некад да ти биде топ...Биче опет ! Ве поздравува Дафни...Сеј иц посибл девојчици мои фемински .... http://www.youtube.com/watch?v=ARHyRI9_NB4
Фала Кате на поздравот,поздрав и до тебе...Морав да пишам откако го отстранив лајкот што ти го дадов по твоја желба Фала Ким што си ги поздравила сите знаци,поздрав и до тебе СП до Лилит,се пронајдов во твојот поздрав
СП до сите обожавателки на Бејк ролс од спанаќ и сирење (мислев дека само јас сум) постоеле по форумов битија на две нозе кои го обожаваат ( и тоа токму некои од омилените ) си се знаете кои сте. Епа да ви кажам дека пред малку изедов една тура .......па почастете се и вие