СП до тие што ми недостигаа овие дена: КИМ, Викиче, Росоњерка и Марама ако заборавив некој, се извинувам. Ве сака Оззи
СП посебен до ТРЕНДАФИЛЧЕТО КАРА КАРАНФИЛЧЕТО...поради постот во Мода и стил...Убаво им кажа Да си ми жива!
СП до Теди , Бројчето , Кенди , Секси и Офи. И СП до сите што ја сакаат оваа песна ! http://www.youtube.com/watch?v=WpYeekQk ... re=related
Поздрав до Енца- ми се допаѓа ручекот што го готвиш, сакам и јас малкуууууу пааа И до мојата Пирамидка и до душето кое многу си го сакаме јас и Пирамидчето и така си го завикавме (Душе )- ЛивингГлам
Колективен Фемина поздрав: До Феминките кои се израдуваат на снегот и до оние кои направија баш вака До оние кои вечер ќе излезат и ќе шизат на некој подиум, и до оние кои ќе седат дома пред екраните. До феминките кои ручаа, и до феминките кои се гладни. До заљубените феминки, и до оние кои ја бараат љубовта сеуште. До мамичките на форумот. До давежите на форумот, и до генијално сакракстичните форумџики. До љубителките на анимал принтови (ку*вичиња мои) и до оние кои не го љубат толку. До оние кои шопингуваа во Солун, и до антиСолун-шопингувачките. До срамежливите, и до директните. До моите омилени и до сите нови. Ете така, ве поздравувам сите до една. Имајте убава саботна вечер.
СП до Fearless,( мислам дека сме од исти град ) Go-Girl- супер женска ми се допаѓаат нејзините мислења, `бројчето ми е исто така интересно да не дискриминирам никого , ги читам сите мислења СП и до сите ваги на форумов http://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE&ob=av3el
^ баш пријатно ме изненади фајр квин поздрав и до тебе Поздрав и до сите на кои паметот не им е во книгите, туку кај мажите
СП до Гоу и за нашата идна средба И СП до Секси - срце ќе го исполнам ветувањето во што можам побрзо време Ве љубам и двете
СП до сите кои неможат да спијат со саат во околина неможам да ги поднесам тоа секундите у ритам ми влагаат
сп до тие кои секогаш вредно работат и се замараат за многу нешта ама на крај секогаш нешто не е како што треба да биде.... и до вас кои ме заборавивте,јас не ве заборавив
CП до сите оние кои ќе го искористат последниот викенд од зимскиот распуст за добро да се журкаат .. СП до форумџиките кои во последно време ми паднаа во очи : BoaVista , бројчето,Miss-Independent, реинбоу, Annath , Lux и тие што јадат ајвар и сирење во моментов
сп до мојата полусестра би ју,до мојата колешка детективката марама,и до најдобрата за аргументи џули
Не сум била единствена, абе фобија имам од тоa стрелката ко у мозок да ме мава! И да не бидам офф поздрав до сите феминки