Јас сакам да упатам еден специјален поздрав до СЕСИЛИЈА Сесо, убаво да си поминеш вечерва ако се журкаш некаде
СП до сите форумџивки кои се трета смена на форумов... Де Ловли ќе оди да си легни, многу вино излока вечерва...
Денес сакам специјално да ја поздравам милата Сесилија, одамна не сум ја поздравила . Сеси пишувај ни повеќе
Поздрав до сите феминки кои одвај чекаат да ни дојде топлото сонце (ама не она со коски како што викаат старите ) и што сакаат да уживаат во пролетта, разеленувањето на дрвјата, да се шетаат и пролетното ветре да им ги вее косите, да пијат кафенце на терасите низ градов, да не го гушкаат повеќе парното , и кои одвај чекаат будење наутро со сончеви зраци и песна од славејчиња. Спојлер Мразам студови и снег .... смрзнааааааааааав! Бегајте снегови, дождови, мразови, ладни ветрови НЕ ВЕ САКАМЕ
СП до сите што не знаат каде им е ранецот и исто така упатувам СП до сите што си го најдоа ранецот со книги спремни од четвртокот, откако се распуштивме во тотална смисла на зборот.
СП до моја братучедка која е на форумот(мислам ).Вечер ќе ја прашам,да ја откријам мистеријата што ме мачи конечно .Ако е ќе ви кажам вака јавно. и СП до глупавиот и да му кажам е баш ми е гајле за тебе!
специјален поздрав за марама,марамче се надевам дека си добро.како се подобри ситуација?упали советот?поззз
Морам еден посебен поздрав до Ла-чика, ме утепа со последниот бран постирани чевли. И еден поздрав до Скај, Сеси, Расонерка, Бокичка и Џули.
СП до сите нервозни цуци денес...Ај доста со нервозите!Млади,убави,надежни и полни со енергија,ќе се нервозирале?!Да не земам да ви скршам кичмите,ајт! ..... http://www.youtube.com/watch?v=XncmurHmg8g