СП до секси лејди сега секое девојче што ќе го видам во автобус ќе мислам дека си ти Поздрав и до пираМИТКА одамна не сум направила 2 реда муабет со неа, а многу ми е забавна цурата
Ох срам да ми е! Како можев да ја заборавам Гоу! Викам јас ќе се истепам самата! Голем поздрав и до тебе Гоу! Да ти кажам и јас секоја девојка што ќе ја видам, си викам: „Е оваа девојка би можела да биде Гоу!“... и да ти кажам не се приметувам, којзнае како се ѕверам во девојкиве, а и којзнае што ќе си помислат.
СП до Сексичот и до сите кои мразат школо, не им се верува дека толку брзо ни се стркала распустов и дека утре одиме во школо. Сакам распуст. Ама летеен.
Блу фалаа за поздравот! И од мене уште поголем специјален поздрав и петки во второво полугодие!!! Па и љубов и инспирација!
СП до сите кои утре полагаат, а дури сега седнуваат да учат. СП и до сите што имаат неодоливи другарки, па им се пуштаат сите баш кога не се со вас.
Сп и до тебе. п.с. Ја земав симс, ама сеа иам проблем со инсталирањето, т.е. не дека знам како. Ми објаснуваше човекот, ама јас забораив , ич не ми текнува. и, јас цело време, коа бев на гости, ги гледав девојките, и си викав, еј ова може е Секси, еј ова може е секси.
Специјален поздрав до Виножитка Гордана Бројчето Блонд Трендафилка Гоугрл Анат Среќичка Скајенџел Ливингглам Карак иренна Бона Сексилејди А најсп до Катакомба ... Еве прво неколку шамарчиња од мене ... А сега те гушкам. И без нервози И до сите останати форумџики кои ми се мили да не ве набројувам па да испадне за лајк била работава.
Денес сакам да и упатам СП на Фирлес! Чисто онака бидејќи ми е мила како ѕуница после пороен, пролетен дожд И до сите на кои можам да им викнам ГЕНЕРАЦИЈО!
До луѓето виновни за моето нерасположение! You make my day ЗОШТО ЈАДИШ ГОМ*А КОГА ИМА ВЧЕРАШНА КИФЛА ЗА 10 ДЕНАРИ ?
Јас најспецијално сакам да го поздравам свршеникот мој со челичните живци. Понекогаш ми иде да го седнам на феминава и да види какви се не зборови сум кажала за него(е добре де, убавите само )
Епа еве бидејќи сум нова на форумов сакам да испратам поздрав до сите форумџики, до сега што читав мислењата срцки сте ми сите. Ве гушкам