Фала многу колешке, се надевам дека ќе бидам од корист Розите многу си ми ги погодила Специјален поздрав до модераторките на кои ќе им се приклучам во работата откако ќе испрочитам се' што треба
Ве поздравувам сите со оваа прекрасна балада и моја омилена.Бидете ми среќни и вљубени,а утре имаме роденден јас и Тошенце па ве поканувам на Имајте убав ден девојки. <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/maUEKPEGoNA?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/maUEKPEGoNA?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
спицијален поздрав за премиерот на република македонија никола груевски со песната десет испод нуле напољу а нам су споменици позелениле као да је прољече http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nSUHPs1nX8
СП до сите кои се накострешени од утрото, која заради проклетиов снег, која од други причини. Ќе го ставам поздравот на рипит секој пат кога ќе почне да врне снег, така да знаете
А јас ти упатувам СП до тебе Старфишче ем мило ем драго! Вчера ме потсети на прекрасна песна од Колдплеј која ми се врти сеуште во глава. Патем виде ли како првично се викал бендот, а? И воопшто, СП до сите големи обожавателки на Coldplay, ми го направивте меракот вчера
До Георгинчето наше, иронично, но не саркастично, и ум и разум и забава и иронија на кило во едно женче, богами да си бев машко - ќе ја просев оваа Георгина за жена!
Сакам и јас! Сакам и јас! Се буткам низ толпата и ви се стрчувам и ве гушкам! Поздрав мили мои, весели, низаедни Бокичка и Гоу!!!
и идемо турбо још један специјални поздрав зааааа БРОЈЧЕТО - порцеланска кукло бравоС за заклучоков, стварно кога тие овде што се чаталат и во реалноста да се такви еххх
Специјален поздрав до мојата комшика ГОУ! Едит: И специјален поздрав до девојките кои обожавам да ги читам: teddybear TheCandy880 blueeparadise Wild.Child 2468 x.Daisy.x starfish Dushica-sk FBI Bokicka la-chicka skyAngel ludoto19 Dafnee julie77 Miss-Independent blond k.i.m RainBow marama XstrongerX Phyramide Shelea Gordana10 Sparks Hipica Lux baguf4e
СП до x.Daisy.x ,baguf4e,k.i.m,FBI СП до другарка ми Ирина која ми правеше друштво во јадењето смоки на час по математика
Големо слатко позз за karak онака од милина без некоја посебна причина п.с. обожавам да те читкам моме и позз back до Секси-лејди
сп до душица ск што решила денес да не ребри мене и блонд ако простено ти е чедо се за добар осмех на лицето е и да овој си го најдов на топ хехехеи поздравче до кенди мама блонд и сите плавуши
До Старфиш За некои работи се пресогласуваме, за некои - не се согласуваме , ама девојката е умна, одмерена, забавна, фина и никогаш не навредува. Една од ретките бисерчиња тука кои знаат што всушност претставува форум, да ти е милина да си ја читкаш, ретко воспитано моме.
СП до сите униформирани феминки, особено до оние што носат иста униформа ко мојата (ако има уште некоја таква тука )