Јас од сега нонстоп ќе ја поздравувам и подржувам во било што Блонд - такво време дојде , мора во полицијата врски да се има Поздрав до Карак - најјаката женска на топ што го има најубавиот дечко .. вака меѓу нас да остане ова дека е многу sehu Јас ќе бидам искрена со тебе и ќе ти кажам нешто а ти тоа како сакаш сфати го , дал закана , дал предупредување . Мислам дека е подобро да го оставиш дечкото од топ , си имаш твој .. да не му пренесе некое врапче знаеш на мажулево... кхммм кхм
Благодарам Тренди за поздравот и убавите зборови. Дупло ти возвраќам. И упатувам еден поздрав до сите кои понеделнички мрзливо чкрапаат по тастатурите.
денес се изнапишував поздрави, ама и ова морам Поздрав до администраторите на сајтов, го ставиле мојот потпис како цитат за оваа недела јас си го имам ставено веќе пола година како потпис на форумчево, многу јака мисла е
Фала многу на сите поздрави,еве веќе не делам лајкови туку ќе се заблагодарувам Фала Секси и Горде. Овојпат СП за батерфлај и блонд За топ!
СП до БоаВиста...ми се чини или помалку си активна деновиве? Како и да е еве ти едно бакнежче и една fashion фотка која многу ме потсети на тебе. Човек да мора да сокрие малку очите при таква добра глетка
јас сакам да си ги поздравам вработените од студентски прашања.. што беа така толерантни со нас.. и иако им заврши работното време ни ги земаа индексите за да ги проверат и ни стават печат, за да не одиме друг ден да чекаме пак ред..
СП до Горде. Исто и до Пирамида и Трендафилка со една песничка од Hurts во чест на концертов (знам дека ги слушате). http://www.youtube.com/watch?v=GBz4KT4y ... re=channel
Баге, специјален поздрав и за тебе Инаку, може да мавнеме една чашка во чест на старите (да се изразам така) добри времиња
пеперутке, и ти си од топ ??? СП до сите што порано биле дел од топ, и до оние кои добиле некаква награда од таму!
Да ја поздравам Блонд многу мила и фина, за да биде цајканка бе блонд (плавуша) ----- цајканка богами јака комбинација
Ги поздравувам Hipica Dushica-sk BoaVista happygirl MileyCyrus1Fan Gordana10 specificone julie77 SweetCandy sonce777 Многу ви благодарам за убавите желби во темата Среќен Роденден,бидете ми секогаш насмеани среќни и убави
Задолжителен ми е овој поздрав, до сите цуцици кои низ градот се шетаат по хеланки, високи чизми, и крзнени елечиња. Срцки сте И поздрав до сите феминки кои се почастиле и планираат да се почастат со некои добри наслови. И вие сте срцки, ама не колку другиве.