СП до Трендафилка. Затоа што сосема невино ама поштено ме зарази со Jadiohead! Ти благодарам! Одлично! Ружа си ти во црнобелиов свет, мајке ми
Сп до Пирамида Значи оригинална до јаја,секоја чест бре жено И од мојата годишнина ќе направиш фантазија...ах каква истерана гурманска вечер лежи у тебе и у мене
СП до ЛивингГлам многу интересен лик,ептен ми е симпатична ,обожавам да ја читам И до Скај некако ми се губи во последно време Ќе се караме И до Пирамитка јака
Сп до сите феминчиња и да ве замолам, плис плис немојте бе толку сурови да бидете ...Сите сме живи луѓе имаме глупи,тажни,среќни денови.... Сигурно вие како што сами се нарекувате дрвени адвокатчиња....а јас можам да кажам дека некои од модераторките се помалку сурови и дрски.. Па сигурно на вас се не ви е РОЗЕВО...туку само розевото тука ни го пишувате!!! а кога сте лути,нервозни,депресивни ни глумите
Специјален поздрав до Мис Независна: и јас те читам и ми се допаѓа твојата позитивност, енергичност и сестраност. СП и до Штрумфета, welcome back.
До Виножитка, зошто во последно време ептен ми се фати за срце, и имам прекрасна претстава за неа во мојава глава. Обожавам да ја читкам. Поздрав и до моите coffee buddies Мисс и Скај.
Поздрав до сите кои чекаат плата... ... и чекаат... .......... и чекаат ....... ......................... и чекаат .............