Специјален Поздрав до сите на кои премногу им се спие и јас сега одам да си легнам, не ми е гајле колку е саат . Добра Ноќ, феминки .
Сп позз до сите кои обожаваат да ја слушаат Ареа http://www.youtube.com/watch?v=XQd_oqqv ... re=related
Специјален поздрав до Мисс,Секси Лејди,Лакримоса ( не сум ја читала девојкава одамна ),Кенди и до шкорпиите Гордана,Трендафилка и Мистериозна
Поздрав до сите кои кога ги читаат моите постови имаат ваква насмевка или ваква а можеби и ваква Да не ги заборавам....поздрав и до оние кои имаат вакви фацки при читање на моите постови. Тие што не ги читаат не ги поздравувам зашто по некоја логика и поздравов нема да го прочитаат
Специјален поздрав до сите Прилепчани! Сите што досега ги запознав од тој прекрасен град, ми прираснале за срце!
Многу добро смислено Гоу Ах срцка си.. Ти праќам и јас тебе гоооолемо поздравче и една гооолема гушка Исто така големо поздравче за оние кои вечерва се ЕКСТРА расположени.
до сите девојки кои се моментално вакви обвиснати по компјутерите да не речам,исто како мене а имам милион други попаметни работи д анаправам.со оваа слика е поздравот а еве ме и мене поздрав до полусестра ми,ми недостига и до моето изтражно биро за разузнавање кој ни е следната мета?? :lol
СП до Анастасија. Во последниве неколку часа (како сум седната на компјутеров) прочитав многу паметни работи откуцани од тие нејзини прсти.
Позрдав до сите феминки мои Колку и да не сум расположена, кога ќе се уклучам на форумов позитивно влијаете на мене. ве гушкаам
Аааааа фала Офи многу ми се свиѓа.Најголем поздрав и до тебе,песна кога ке ти смислам ке ти вратам. Сега горе се пребарував па видов кој се ме поздравил,ај поздрав и до вас девојки секси лејди,mysterious,марама,теди мечето,квин с,боависта,пирамитката,2468,лукс,гордана10. Иначе пошто никогаш не поздравувам еве сега ке ја искористам оваа прилика па ке ги поздравам и џули77,тања6,виножитката,феарлес,хипица,к.и.м,ели гј,замзара,ариел,ординари,ангелче,ла чика,сенза,ливинг глам,најт стар,старфиш,лакримоса,анастасија...
СП до НЕСА која ја доживувам како една кревка а сепак толку силна дама. Жена за пример Утрински мачнини, знам дека сте неизбежни но оставете ми ја Неса на мира! Повели една убава фотографија од мене која ме потсети на тебе.
Специјално позз до : teddybear Ema.Sk SexyLady Strumfeta93 macysh Кога ќе прочитам некој позз или мислење од овие феминки ги чувствувам ко некои celebrity persons п.с. Ве сакам !!!