СП и до тебе Вики. СП до сите што направија снешко и ангел во снегот, ги гаѓаа другарчињата со снежни топки, па дома си дојдоа со мокар г*з!
Ова некаков мистериозен поздрав ЧајлдВајлд. p.s. Ангелче, те поздравив, и отидов да читам во СДК, и глеам си оставила мислење после мене.
Ги поздравувам сите добри девојки тука, на Форумот. Радост е да се види дека сеуште постојат добри луѓе, и покарј тоа што ова е виртуелен свет. Прекрасни сте
СП до жените кои се занимаваат со убавина и мода, а не со досадната политика Остај глупостиве, дајте некоја нова маска за лице, слободна сум денес
Да си ја поздравам Џули и да се заблагодарам на поздравот. СП и до старфиш,затоа што верувам дека и треба голема прегратка. СП и до Офи
СП и од мене до нашето морско ѕвездуле, кое ми е ептен пријатно како појава СТАРФИШ душо еве ти нешто благо од мене, за да ти ја ублажам тагата. Не ми се секирај, јас мислам дека ќе се смирите
Mногу јасно дека ќе се смират Стафриш, опушти се, не гледај во телефонот, не мисли а да му пишам тоа, како не му го реков ова и сл.- така нема да ти мине времето и ќе се наполниш со нервоза. Земи отвори некоја страна, гледај слики, одвлечи ги мислите и ќе видиш после некое време ќе ти се јави Ајде сега да знаеш дека те гушкаме и ти држиме среќа.
СП до мачката-информатичарка на Оззи, со која си направививме муабет И СП и од мене до Старфиш, нема ние така брзо да дозволиме да ни се нервира некоја феминка
СП до Росоњерка најголемиот лајкодавач денеска Кое и мислење да го прочитам денеска,гледам оддоздола дека на Росоњерка и се допаѓа Пирамитка -точно од тебе огладнев Старфиш зашто ќе јаде ќутек за џабе-секирациите Лудото - сите стискаме палце за мајка ти И до Џулии -зашто ете така сакм да ја поздравам