СП до ЕВН Секогаш тука Вас со песната More than words. Ме спобудалеа цел месец! Една фаза има две нема или обратно.
СП до Скај ејнџел, и не сакам да се нервираш за „проблемот“, ќе се среди на ваков или таков начин Сп до феминките кои имаат внучиња-кучиња и обожаваат да ги гњават јас моиве ги побеснав бре А, да, СП до Гордана10
Најголемо поздравче до Скајчето и да и кажам да не се секира, се ќе се среди кога тогаш. Незнам зашто овие врски се толку осудувани од општетството, ако постои вистинска љубов - па, зашто да не. Знам, зашто сум била во ваква ситуација.. Да не те обесхрабрувам, не излезе добро, ама така било судено да биде и посериозна беше ситуацијата. Туку ајде да не зборувам многу, како што вика Владо - што и да е ќе помине. Исто СП до Скар.Тишју, па каде си девојко? Ми недостасуваш.. СП до Офспринг а и до Бејбикети, иако не ја знам многу добро, сепак мило ми е што ни се вратила.
СП до бикиците Џули и Теди. СП до зависничите од поливор и нека се вратат побрзо на зависноста од фемина СП до Кате и Гоу, си ги чувствувам некако најблиску, најверојатно дека генерација И СП до Блонд и малечкото И не смеам да ги заборавам Ана и Ариел, форумџиките што најмногу обожавам да ги читам и не сум пропуштила некој нивни пост. Одамна вака не сум ве поздравила, ама така ми дојде, некако емоцииве ми рипаат денес
Сп до skyAngel комши гледам сакаш за Босна... пакувај куферите и ајде идеме!!!! И мене ми се патува,малку да ги дружиме Босанците многу убави момчиња има таму Едит.... и позз до teddybear си ги читкав лп и читнав некои од неа баш ме потсетија колку му е мила
До Ангелче, Дејзи и Вајлд- прекрасни млади души До Реинбоу и Мис Идепендент- нашите гладни млади души И до милата ми Пирамидка, која ми дава толку многу позитивна енергија
СП до Офи и да и се извинам за пред некој ден што одеднаш ме снема од фејсбук, ама имав некои проблеми со интернетот А да, и да и кажам дека многу добар факултет избрала и дека баш и одговара на карактерот Сп и до Бланка да и кажам да не се нервира за вечерашниот пораз (иако јас пукнав од мака )
Специјален поздрав и до тебе Сеси, и тоа што треба денес да излезе, нека излезе како што треба! Да излижете прстиња не само вие туку и комшиите! Специјален поздрав до Скајче на која и држам среќа и ја бодрам во собирањето на храброст СП до милата ми Бокичка па и сите оние кои во моментов дигаат раце и нозе во вис како знак на протест против намќорести понеделнички утра! (многу смешно ми падна замислава, како сите седат пред компјутер со дигнати раце и нозе во вис....онака една минута барем! да има ефект!) И поздрав до Канја Вест кој порано го читав како КАНАЈА (колку само ме зезаа за ова) и до неговата Runaway кој понеделнички ме освести.
Сакам да си ја поздравам Caroline.costa и да и кажам дека многу ми недостига, без неа ништо не е исто, ќе полудаммм. Дојди си да си направиме два три реда муабет како јас и ти што си знаеме